DAIKIN AIRCO'S: ENERGIEZUINIG VERWARMEN IN DE WINTER

Door Daikin
30 september 2022
author-image

Airco's worden voornamelijk gebruikt om te koelen in de warme zomermaanden. Toch is een airconditioning ook een prima oplossing om een ruimte te verwarmen. Alle airco's van Daikin kunnen namelijk naast koelen ook verwarmen én zuiveren daarbij ook nog de lucht in een woning.  

Slimme oplossing om ruimtes te verwarmen (en koelen)

Met een Daikin airco (lucht/lucht warmtepomp) kun je op zeer snelle wijze een woning verwarmen. De airco maakt gebruik van de hernieuwbare en oneindige energiebron lucht. Dit is zuiniger én goedkoper dan verwarmen met een cv-ketel. Airco's zijn ideaal om te verwarmen in slaap- en werkkamers, waar gedurende een korte periode verwarming (of koeling) gewenst is.

In de koudere maanden zorgt de airco voor een snelle opwarming tot de gewenste temperatuur, in de zomer is het mogelijk om te koelen en er is het hele jaar een betere luchtkwaliteit in huis. 

Tot 70% besparen op gasverbruik

Het energieverbruik van een Daikin airco komt uit op ca. 800 kWh per jaar. Hiermee is het mogelijk te verwarmen in de winter en te koelen in de zomermaanden. Daarnaast zorgt de airco voor een schone en zuivere lucht in de ruimte. Verwarmen met een Daikin airco kan tot 70% op gasverbruik te besparen. Met de huidige hoge gastarieven kan de investering daarmee flink sneller worden terugverdiend.  

Schone lucht

In de winter wordt er minder geventileerd omdat ramen meestal gesloten blijven. Hierdoor neemt de kwaliteit van de binnenlucht in woningen af. De airco's van Daikin zijn voorzien van unieke Flash Streamer-technologie met krachtige filters die allergenen, zoals pollen en schimmels, (fijn)stof en nare geurtjes verwijderen en zorgen voor schone lucht. 

Voordelen Daikin airco

  1. Direct uit voorraad leverbaar
  2. 10 jaar garantie
  3. Energiezuinig A+++
  4. Verwijderd allergenen, fijnstof en nare geurtjes
  5. Op afstand te bedienen met de Onecta app
  6. Fluisterstille werking

Ontdek Daikin airco's