24/7 CALAMITEITENSERVICE

author-image

Het is zaterdagavond en er vindt een grote storing plaats die met spoed materiaal vereist. Geen paniek! Met de 24/7 calamiteitenservice staat Technische Unie altijd voor u klaar.

In noodgevallen kunt u met de 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie artikelen per koerier laten bezorgen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om binnen een kort tijdbestek de artikelen af te halen. Of het nu overdag is of midden in de nacht; wij staan altijd voor u paraat. Oók in het weekend of tijdens feestdagen.

Hoe het werkt

Uw vertegenwoordiger maakt voor u in overleg een overeenkomst op met een unieke 24/7 calamiteitencode. Hiermee kunt u bellen met het noodnummer en het benodigde artikel doorgeven. Wij streven ernaar dat u binnen 4 uur uw spoedbestelling ontvangt. Wilt u meer weten over de 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

Kosten

De kosten van deze procedure bedragen € 180,00 per opdracht, tot een maximum van drie orderregels. Voor meerdere orderregels zal per regel een meerprijs van € 30,00 in rekening worden gebracht Deze kosten zijn exclusief bezorgkosten, de bijkomende kosten zullen aan u worden doorberekend.

Voorwaarden

  • Op werkdagen kunt u de goederen in onze distributiecentra (Alphen a/d Rijn of Strijen) afhalen tot 23.00 uur ‘s avonds en vanaf 07.00 uur ‘s morgens. De dienstdoende medewerker zal u aangeven waar en hoe laat u de goederen kunt afhalen. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur en tijdens het weekend en feestdagen kunnen wij u de goederen per koerier bezorgen.
  • Wij streven ernaar dat u binnen 4 uur uw spoedbestelling ontvangt
  • Met uitzondering van het snijden van kabel zal het gevraagde artikel van maandagochtend 07.00 uur tot en met vrijdagavond 23.00 uur in veel gevallen sneller beschikbaar zijn. De dienstdoende medewerker kan u bij orderopgave hierover informeren.