24/7 CALAMITEITENSERVICE

Technische Unie
21 november 2023
Technische Unie

Het is zaterdagavond en er vindt een grote storing plaats die met spoed materiaal vereist. Geen paniek! Met de 24/7 calamiteitenservice staat Technische Unie altijd voor u klaar.

In noodgevallen kunt u met de 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie artikelen per koerier laten bezorgen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om binnen een kort tijdbestek de artikelen af te halen. Of het nu overdag is of midden in de nacht; wij staan altijd voor u paraat. Oók in het weekend of tijdens feestdagen.

Hoe werkt het?

Uw vertegenwoordiger maakt voor u in overleg een overeenkomst op met een unieke 24/7 calamiteitencode. Hiermee kunt u bellen met het noodnummer en het benodigde artikel doorgeven. Wij streven ernaar dat u binnen 4 uur uw spoedbestelling ontvangt. 

Wat zijn de voorwaarden?

  • Op werkdagen kunt u de goederen afhalen in onze distributiecentra (Alphen a/d Rijn of Strijen) vanaf 7:00 uur tot 23:00 uur. De dienstdoende medewerker zal u aangeven waar en hoe laat u de goederen kunt afhalen. Tussen 23:00 uur en 07:00 uur (ook tijdens het weekend en op feestdagen) kunnen wij de goederen per koerier laten bezorgen.
  • Voor deze procedure brengen wij kosten in rekening. Vraag uw vertegenwoordiger naar de voorwaarden. 
  • Het gevraagde artikel is tijdens openingstijden in veel gevallen sneller beschikbaar (met uitzondering van kabelsnijden). De dienstdoende medewerker informeert u hier bij orderopgave verder over.

Meer weten over de 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of verkoopkantoor.

Nog geen klant van Technische Unie?

Ontdek direct uw klantvoordelen en meld u aan!