WERKTUIGBOUWKUNDIG ADVIES

Machines en installaties in de industrie en bij utiliteitsbouw zijn vaak complex. De aansluiting van de juiste onderdelen en toestellen is van cruciaal belang voor het functioneren van deze systemen..

Ubel, een onderdeel van Technische Unie, is specialist op het gebied van appendages en afsluiters.

Werktuigbouwkundig advies

Wij adviseren u graag over de beste oplossing. Voor elke situatie. Onze sales engineer inventariseert uw wensen en behoeften en zoekt naar de meest optimale oplossing. Hij houdt rekening met de laatste ontwikkelingen, technologieën, regelgeving en normen. Het resultaat is een merkonafhankelijk advies.

Vloerverwarming

Wij ontzorgen en adviseren ook bij projecten op het gebied van vloerverwarming. Van A tot Z. Wij denken mee over warmteverlies-berekening, verlegpatronen en de bijbehorende verlegtekeningen. De vloerverwarmingsinstallatie wordt ingepland en gemonteerd in overleg met de installateur.

Technische ruimtes en leidingwerk

Voor de montage van prefab oplossingen op het gebied van technische ruimtes en leidingwerk bent u bij Ubel ook aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan verdelers met opgebouwde groepen of buffervaten.

Kom langs of volg een training!

Bezoek het Ubel Experience Center in Hengelo of volg één van de werktuigbouwkundige trainingen. Neem voor meer informatie over werktuigbouwkundig advies contact op met uw vertegenwoordiger of lokale verkoopkantoor.