TU Campus

Installeren met kennis van zaken. Onderhoud plegen volgens de laatste inzichten en regels, vanuit de branche en overheid. En natuurlijk ter zake kundig adviseren. TU Campus voorziet u van de juiste kennis en vaardigheden om als professional actief te zijn in installatie en industrie. Om zo met nóg meer zekerheid aan de slag te gaan. Op hoog niveau te presteren en werk op te leveren dat voldoet aan de hoogste standaarden – vanuit de markt, de overheid én de klant. 

Wilt u graag één van onze trainingen volgen, maar bent u nog geen klant van Technische Unie? Ontdek direct uw klantvoordelen en meld u aan!

Wij hebben ons aanbod in zonne-energie trainingen aangepast om beter aan te sluiten op de erkenningsregeling van InstallQ en de daarbinnen gedefinieerde functieprofielen. Meer informatie vindt u op de website van deze trainingen. Scrollt u op die pagina omlaag voor een overzicht van veelgestelde vragen over dit onderwerp.

TU Campus verzorgt trainingen voor klanten van Technische Unie in installatie en industrie.

De trainingen van TU Campus vinden plaats op onze centrale locatie in Utrecht, op een Technische Unie-locatie bij u in de buurt en in ons inspiratiecentra in Zwolle en Eindhoven. Over bereikbaarheid
In Zwolle worden duurzaamheidstrainingen verzorgd, in Eindhoven voor (smart) industrie. Die locaties zijn daar helemaal voor ingericht. 

U ontvangt altijd een bewijs van deelname. Voor gecertificeerde trainingen ontvangt u een certificaat. In ons aanbod staat vermeld welke training wel of niet gecertifieerd is.

U kunt enkel per mail een training annuleren. In onze annuleringsvoorwaarden leest u hier meer over. Belangrijk om te weten is dat:

  • 4 weken voor aanvang van de training = gratis
  • 2 weken voor aanvang van de training = 50% van het totale lesgeld
  • minder dan 2 weken voor aanvang van de training = 100% (volledige bedrag) verschuldigd

Jazeker dat mag. Stuur de volgende gegevens per mail naar [email protected]:

  • voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • geboortedatum
  • geboorteplaats

Die laatste twee zijn nodig om een bewijs van deelname of een certificaat uit te reiken.

Ja, zonder klantnummer kunt u niet deelnemen aan de training. Ga naar www.tucampus.nl om uzelf in te schrijven als klant.

Ja, dat kan. Dit is wel afhankelijk van een aantal voorwaarden (aantal deelnemers, geschiktheid locatie, etc.). Neem voor informatie contact op met het office management van TU Campus.

U ontvangt de factuur altijd na afronding van de training, nooit daarvoor.

Bezoek voor subsidieregelingen deze pagina.

Bij onvoldoende deelnemers behoudt Technische Unie B.V. zich het recht voor de training uit te stellen dan wel te annuleren. De deelnemer kan kosteloos annuleren tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de training. Bij annulering tussen 2 en 4 weken voor aanvang van de training is 50% van het trainingsgeld verschuldigd. Indien 2 weken of korter voor aanvang van de training of tijdens de training wordt geannuleerd, is het gehele trainingsgeld verschuldigd.

Contact met het TU Campus-team

TU Campus

E-mail
[email protected]

Telefoon
030-2631600


Kantooradres
Griffioenlaan 4
3526 LA Utrecht

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.