INSTALLATIELOGISTIEK

Gereedschap en materiaal op het juiste moment op de juiste plaats? Stop met zoeken, Technische Unie is een kei in installatielogistiek. Zo bespaart u tijd, kosten en arbeid.

Technische Unie heeft de juiste mensen en middelen om de logistieke stroom op uw bouwplaats of project volledig uit uw handen te nemen. Met onze dienst Installatielogistiek hoeven uw monteurs zich niet meer bezig te houden met de aanvoer van onderdelen, producten of gereedschap. Zij kunnen hierdoor hun tijd effectief besteden. En dat bespaart u tijd én kosten. Technische Unie biedt met Installatielogistiek verschillende mogelijkheden en hulpmiddelen.

Lees verder over onze diensten. Wilt u direct weten wat Technische Unie voor uw project kan betekenen? Neem dan contact op met uw verkoopkantoor.

Hoe werkt het?

Installatielogistiek bevat verschillende onderdelen en facetten. Bekijk hieronder wat voor uw project het beste is:

Informatie aanvragen

Installatielogistiek van Technische Unie verbetert de efficiëntie en maximaliseert het resultaat bij kleine en grote projecten.

Wilt u weten hoe u wij met installatielogistiek ook uw project kunnen ondersteunen? Neemt u dan contact op met uw uw Technische Unie verkoopkantoor. Onze collega’s informeren u graag over de mogelijkheden van Installatielogistiek.