AAN DE SLAG MET LICHTADVIES

Technische Unie
11 december 2023
Technische Unie

        

Het maken van een lichtplan wordt steeds complexer. Nieuwe lichttechnologieën en veranderende regelgeving zijn aan de orde van de dag. Technische Unie helpt u de beste oplossing voor uw klant te vinden en veel energie te besparen.

Elk cluster van verkoopkantoren heeft zijn eigen lichtadviseur. De lichtadviseur inventariseert uw wensen, gaat, -op uw verzoek- met u mee naar de eindklant én zoekt in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan. Het voorstel dat hieruit komt bespreken wij met u en werken we vervolgens uit tot een objectief en merkonafhankelijk lichtadvies met een bijbehorende offerte. Ook om kantoren voor 1 januari 2023 naar energielabel C te krijgen bent u bij ons op het juiste adres.

Onze lichtadviseurs

Addy van der Logt

Addy van der Logt
Breda - Middelburg - Tilburg
e-mail

Andy Sodiko

Andy Sodiko
Den Haag - Haarlem - Leiden
e-mail

Bianca Binnema

Bianca Binnema
Almelo - Deventer - Enschede - Zwolle
e-mail

Daphne Hendriks

Daphne Hendriks
Dordrecht - Rotterdam

e-mail

David Lemmens

David Lemmens
Maastricht - Nijmegen - Venlo
e-mail

Eric de Kuiper

Eric de Kuijper
Amsterdam - Alkmaar - Zaanstad
e-mail

Ferry Brouwer

Ferry Brouwer
 Amersfoort - Arnhem -
Ede
e-mail

Friggo de Vries

Friggo de Vries
Emmen - Groningen - Leeuwarden
e-mail

Jochem Enkelaar

Jochem Enkelaar
 Gouda - Hilversum - Utrecht
e-mail

Peter van Vliet

Peter van Vliet
 Den Bosch - Eindhoven

e-mail

     

Lichtadvies op maat gemaakt

Een lichtadvies kan bestaan uit:

Gebruik onze actuele kennis over lichtoplossingen

Onze lichtadviseurs worden meerdere keren per jaar getraind door onze lichtleveranciers waardoor zij beschikken over actuele kennis van lichtoplossingen en ontwikkelingen in de lichtmarkt. Denk bijvoorbeeld aan: Internet of Things, Led-ontwikkelingen en LMS systemen (lichtmanagementoplossingen).

Van alle markten thuis

Technische Unie maakt lichtplannen met functionele verlichting voor utiliteit, industrie, retail, horeca, zorg en woningbouwprojecten. Verder bieden wij een ruim decoratief verlichtingsportfolio voor utiliteit, retail, horeca en de particuliere sector. 

Beluister onze podcast

Goede verlichting is belangrijk. Of u nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Verlichting beïnvloedt de sfeer, productiviteit én veiligheid. In deze podcast neemt Lichtadviseur Friggo de Vries u mee in de wondere wereld van verlichting, want verlichting is méér dan alleen licht.