Lichtadviseur laat bruidsjurken schitteren voor Queens Bruidsmode

Door Technische Unie
22 mei 2024
Technische Unie

Begin 2024 opent Queens Bruidmode haar deuren in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Een winkel met prachtige, functionele verlichting die bruidsjurken laat stralen en de hele winkelruimte tot leven brengt. De lichtadviseur van Technische Unie denkt mee over het vinden van de juiste oplossingen.

Gepersonaliseerd lichtplan

Voor Queens Bruidsmode heeft de lichtadviseur een plan opgesteld om de bruidsjurken te laten schitteren en het pand optimaal te verlichten. In nauwe samenwerking met de accountmanager en lichtadviseur van SLV zijn de juiste producten geselecteerd en enkele optimalisaties aangebracht. Het resultaat? Een gezamenlijk lichtplan dat de bruidsjurken in de ruimte mooi naar voren laat komen.

Bij het opstellen van dit plan is er rekening gehouden met de beperkte hoeveelheid natuurlijk licht die alleen via de etalage aan de voorzijde binnenkomt. De indeling van de winkelruimte met pashokjes en lange kledingrekken vraagt om een doordachte aanpak om de producten duidelijk te presenteren en tegelijkertijd een warme sfeer te creëren.

Image

Lichtberekening voor Queens Bruidsmode

Spanningsrails van SLV

De oplossing van de lichtadviseur is in de vorm van de S-TRACK 3-fase spanningsrails van SLV. Deze zijn pendelend aan staaldraden bevestigd vanwege de hoogte van het pand en de aanwezigheid van enkele steunbalken en leidingen. Het rails patroon is ontworpen op basis van de vaste elementen in de ruimte, waar vervolgens de armaturen aan zijn gemonteerd. 

Waarom lichtadvies van Technische Unie?

Een lichtadviseur helpt u bij het maken van een lichtplan die past in uw situatie. Net als voor Queens Bruidsmode inventariseert een lichtadviseur uw wensen. Aan de hand daarvan zoeken zij in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan en dragen zij bij aan aanzienlijke energiebesparingen.