DUURZAAMHEID

Header duurzaamheid

Met duurzaamheid als kernwaarde staat Technische Unie in deze sector garant voor kennis én kwaliteit. Zo heeft u de keuze uit een breed assortiment aan duurzame oplossingen waaronder warmtepompen, laadpalen en zonnepanelen. Daarnaast bieden we circulaire producten aan die direct bijdragen aan de reductie van grondstoffen. Hulp nodig bij duurzame oplossingen? Neem dan contact op met Team Duurzaam.

Benieuwd naar projecten waar Team Duurzaam bij heeft geholpen? Of hoe u stappen maakt met duurzaam ondernemen? Dit vindt u op de Duurzaam Ondernemenpagina.

Watermanagement: neem de touwtjes zelf in handen

Watermanagement wordt steeds belangrijker in de bouw- en installatiebranche door het dringend watertekort in de nabije toekomst. Ga ook aan de slag!

Bezoek het Inspiratiecentrum Duurzaamheid

Benieuwd naar de nieuwste duurzame oplossingen? Maak snel een afspraak!

Onze topmerken

De Baak is een appartementencomplex in Amsterdam. De opdracht: Zoveel mogelijk stroom door inzet van zonnepanelen. En hoe koppel je deze weer aan al die appartementen? Grimbergen en Van Putten Elektrotechniek ging samen met ons de uitdaging aan.

De eerste DC lader van Wallbox is geïnstalleerd door Rademakers Elektrotechniek bij Opel Mulders in Tiel. Met deze laadpaal kan een auto binnen 20 minuten geladen zijn. Wat was de uitdaging van dit project en hoe is het uiteindelijk gerealiseerd?

Meer artikelen