Trainingen zonne-energie

Zonnepanelen plaatsen, onderhouden en inspecteren is door de verduurzaming van Nederland niet meer weg te denken uit de installatiebranche. Of u nu de panelen wilt installeren, zonnestroomsystemen wilt leren aansluiten of gedegen adviezen wilt uitbrengen. Met de trainingen van TU Campus maakt u in één dag een goede start in dit opkomende vakgebied.

Welke training past bij mij?

Wilt u veilig en kwalitatief zonnepanelen kunnen monteren op het dak? Kies dan voor Solar-Safety.

Wilt u de basis werkzaamheden onder het dak kunnen uitvoeren en dus de zonnestroomsystemen zelfstandig en veilig kunnen aansluiten? Kies dan voor Solar-Electrical 1. Elektrotechnische basiskennis is voor het volgen van deze training een vereiste.

Wilt u het vakgebied verkennen en een eerste stap zetten naar een ontwerp / advies rol? Kies dan voor Solar Allround.

De trainingen van TU Campus zijn een startpunt voor de functieprofielen van InstallQ. De trainer kan u tijdens de training informeren over de verdere route naar erkenning. Wilt u hier van te voren advies over, neem dan contact op TU Campus.

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.