MASTERWATT E-SMART PLUS: EEN DUURZAME ELEKTRISCHE BOILER

Door Masterwatt
21 oktober 2022
Masterwatt

De E-Smart elektrische boilers van Masterwatt gingen al optimaal om met energie. Maar vanaf nu kun je met de nieuwe regeling die standaard op de E-Smart Plus is geïntegreerd, ook duurzaam opgewekte energie benutten. Doordat de regeling op afstand bestuurd en gecontroleerd kan worden via de E-Smart App, is het een fluitje van een cent om de opgewekte energie van zonnepanelen te benutten voor het opwarmen van de elektrische E-Smart (Plus) boiler.

Elektrische boiler E-Smart Plus

Met de E-Smart serie elektrische boilers heeft Masterwatt de boilermarkt voorgoed veranderd. Dat RVS de nieuwe boilerstandaard zou worden, is logisch. Met een gelijke kwaliteit en levensduur als de oude standaard (koper), is de RVS E-Smart boiler van Masterwatt in prijs een stuk aantrekkelijker.

Daarnaast heeft de E-Smart een moderne uitstraling en een slimme elektronische regeling. De regeling zorgt voor minimaal 10% energiebesparing t.o.v. de oude generatie elektrische boilers. Innovatie stopt nooit en stilstand is achteruitgang. Daarom komt Masterwatt nu met de nieuwe serie E-Smart Plus.

Flamco FlexTherm Eco in drie formaten

E-Smart Plus: de optimale boiler voor een veeleisende tijd

Mens, milieu en economie zouden zich met elkaar in evenwicht moeten verhouden voor de huidige generatie, zonder de volgende generatie te benadelen. Daarom gebruikt Masterwatt RVS voor de productie van haar boilers. RVS is als metaal eenvoudig te vervormen zonder gebruik van overmatige hoeveelheden energie. Het is vrijwel ongevoelig voor kalk, waardoor langdurig warmte wordt overgedragen zonder energieverlies. En last but not least is het 100% recyclebaar. 

Zonnepanelen in combinatie met E-Smart Plus boiler

Maar de E-Smart Plus gaat nog een stap verder. De elektrische boiler heeft geen 'nat' elektrisch verwarmingselement, maar een 'droog' elektrisch element. Daarmee is de levensduur van dit belangrijke boileronderdeel verbeterd en is het eenvoudiger te vervangen. Ook is het nu mogelijk om duurzaam opgewekte energie te benutten. Doordat de regeling op afstand bestuurd en gecontroleerd kan worden via de E-Smart App, is het een fluitje van een cent om de opgewekte energie van zonnepanelen te gebruiken voor het opwarmen van de elektrische E-Smart (Plus) boiler.

De E-Smart Plus is fraai vormgegeven en uitgerust met een ultra moderne elektronische regeling die te koppelen is met de bijbehorende app via een smartphone of tablet (IOS of Android). Verder is hij zuinig in gebruik en kan door slim programmeren worden benut om de eigen opgewekte elektrische energie van zonnepanelen om te zetten in duurzaam warm water. Met de E-Smart Plus zet Masterwatt de nieuwe standaard in elektrische boilers. 

Ontdek Masterwatt E-Smart Plus