PLUG-AND-PLAY WARMTEPOMPBOILER VICA VAN VASCO

Door Vasco
19 oktober 2022
Vasco

Hoe kun je een woning duurzamer maken en zo besparen op de energiefactuur? Bij aankoop en installatie van warmtepompboiler Vica van Vasco bespaart de klant vanaf dag één op zijn energiefactuur!

Energie-efficiënt, gezond en duurzaam binnenklimaat

Met de Vica Sani 300 AI warmtepompboiler biedt Vasco een hoogwaardige en betaalbare totaaloplossing als duurzaam antwoord op de traditionele boilers op gas of elektriciteit. Met dit uitgebreide gamma warmteafgifte- en warmteopwekkingssystemen is de cirkel rond en beschikt Vasco over een totaalaanbod voor een energie-efficiënt, gezond en duurzaam binnenklimaat.

Vica-warmtepompboiler

De Vasco Vica Sani 300 AI (Air Intern) is een hoogwaardige warmtepomp-boiler (lucht/water) voor de productie van sanitair warm water. Dankzij de plug-and-play-installatie is dit de ideale oplossing om snel en zonder breekwerken een oude boiler op elektriciteit of gas te vervangen.

Je hoeft alleen de bestaande boiler te ontkoppelen, de nieuwe Vasco Vica Sani te installeren en aan- en afvoer aan te sluiten op de buitenlucht. Sluit het toestel aan op het stroomnetwerk en het systeem is klaar voor gebruik. Voor de aansluiting van verse buitenlucht en de afvoer van de afgekoelde lucht zijn de geïsoleerde kanalen van Vasco bruikbaar.

Eigenschappen Vica warmtepompboiler

  • Warmtepompboiler (lucht/water) voor de productie van warm water voor sanitair gebruik
  • Snelle en eenvoudige montage (plug-and-play)
  • Geïntegreerde warmtewisselaar voor externe opwarming
  • Hoogwaardige PE-isolatie omkasting
  • Inzetbaar tot -10°C door ontdooicyclus
  • Legionellabestrijdingsfunctie
  • Energieklasse A+

Ontdek de Vica warmtepompboiler