PIAGGIO ROADTRIP: SANITAIR, VERWARMING & KLIMAAT TRENDS

Door Technische Unie
20 mei 2021
author-image

Dit jaar zijn er geen helaas geen beurzen. Maar u wilt natuurlijk wel weten wat dé trends zijn op het gebied van sanitair, verwarming en klimaat voor 2021. Dat maken wij mogelijk met de Piaggio Roadtrip! In één week tijd hebben we met onze Piaggio maar liefst 13 leveranciers bezocht en namen we hun nieuwste innovaties en de laatste trends door. Natuurlijk met een lekker kopje koffie! En uiteraard geheel coronaproof!

Bekijk de onderstaande video's en klik door voor meer informatie!

RM Sanitair

Ook bij RM Sanitair (Easy Drain en LoooX) zitten ze niet stil. Dit jaar beloven er nog veel noviteiten te komen. In dit nieuwsbericht delen ze de eerste 3 items die u niet kunt missen. Wist u dit al? 


 

Grundfos

Grundfos MIXIT combineert alle losse componenten van een menggroep in een totaaloplossing. De installatie- en inbedrijfstellingstijd kan hierdoor met wel 50% worden gereduceerd.


 

Geberit

De noviteiten van Geberit bieden innovatieve oplossingen voor installateurs. Maak kennis met het nieuwe aanvoersysteem Geberit FlowFit evenals de nieuwe iCon Pack met Easy Fast Fix bevestiging en het verstelbare bodemventiel.


 

GROHE

GROHE biedt complete oplossingen voor badkamer & toilet. Van wastafelkraan, thermostaatkraan, regendouche en inbouwreservoir, tot wastafel, bad en toiletpot. Alles is perfect op elkaar afgestemd. 


 

Detremmerie

De TU’nlimited meubellijn speelt in op de actuele wensen van de consument en is door de compacte maatvoering in iedere badkamer toe te passen. In de configurator stelt u snel en eenvoudig het meubel van uw keuze samen! 


 

hansgrohe

Betaalbaar, betrouwbaar en elegant: hansgrohe introduceert met Vernis een nieuwe lijn kranen en douches in chroom en mat zwart die past bij iedere moderne badkamer in chroom en mat zwart. 


 

Villeroy & Boch

Met Subway 3.0 presenteert Villeroy & Boch dé badkamer  met een functioneel en tijdloos design. Het Subway 2.0 toilet is er nu ook in 3 matte tinten en de Artis opzetkommen zijn verkrijgbaar in 4 nieuwe kleuren.


 

Radson

Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan.


 

Duravit

D-Neo biedt eersteklas kwaliteit en een uitgekiend design voor een instapprijs. De kwaliteit van deze badkamerreeks wordt weerspiegeld in de nieuwe levenslange garantie die Duravit biedt op alle keramische elementen in het assortiment voor diverse landen. 


 

Novellini

Novellini zet de trend met een nieuwe afwerking: aluminium met RVS-look. Onder andere de inloopdouches Kuadra zijn leverbaar met dit nieuwe materiaal. De accessoires Frame voegen functie en stijl aan de badkamer toe.


 

S&P

Wederom een belangrijke innovatie van S&P: de Jetline buisventilatoren zijn zeer compact, zeer stil, en dat gecombineerd met een grote opvoerhoogte. Verkrijgbaar met een AC-motor of gelijkstroommotor.


 

Linido

Met de Ponte Giulio collectie is elke badkamer toegankelijk zonder concessies te hoeven doen op design. Door gebruik te maken van slimme oplossingen, zijn de producten geschikt  voor elke ruimte en verschillende toepassingen.

Remeha

Met een breed product- en dienstenportfolio, voor zowel verwarming, koeling als warm water, maakt Remaha duurzame en besparende comfortoplossingen bereikbaar voor iedereen. Ontmoet de nieuwste toppers!