RM SANITAIR INTRODUCEERT 3 NOVITEITEN

Door Easy Drain & LoooX
5 mei 2021
Easy Drain & LoooX

Ook bij RM Sanitair (Easy Drain en LoooX) zitten ze niet stil. Ook dit jaar beloven er nog veel noviteiten te komen. In dit nieuwsbericht delen ze de eerste 3 items die u niet kunt missen. Wist u dit al? 

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Een kop koffie met RM Sanitair! Bekijk de noviteiten van RM Sanitair in de de onderstaande video. In deze video vertelt Jeroen Kruit van RM Sanitair er meer over. Enjoy! 

BoX met Flens in zwart en wit

Bij LoooX hebben ze nieuwe items toegevoegd aan onze standaard collectie. Zo is onze BoX collectie uitgebreid met een BoX inclusief flens. De flens rondom de box biedt zowel voordelen voor de installateur als voor de eindgebruiker. Hij is namelijk niet alleen gemakkelijker en sneller geïnstalleerd, maar geeft de badkamer ook een strakke uitstraling. Nu ook leverbaar in de kleuren wit en zwart. Deze BoX heeft een inbouwdiepte van 7 cm. U kunt kiezen voor een breedte van 30 of 60 cm. 

Inbouw rolhouder (CL4) in wit

Naast nieuwe items hebben we ook nieuwe kleuren toegevoegd aan de LoooX collectie. Zo is de CL4 (inbouw rolhouder) naast rvs en zwart, ook leverbaar in wit. Deze is, zoals de naam al aangeeft, ingebouwd in de muur. Zo krijg je echt een chique en rustgevend geheel. 

Onderhoudsarme douchegoot

Tot slot graag uw aandacht voor onze revolutionaire Compact Clean met  Dryphon Techniek. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut! De Easy Drain Compact Clean én ombouwsets voor bestaande drains zijn een groot succes! Dankzij onze nieuwste Dryphon techniek wordt schoonmaken flink geminimaliseerd. 

easy drain

Binnenkort verkrijgbaar bij Technische Unie