GRUNDFOS MIXIT: EEN COMPLETE MENGGROEP MET MAAR TWEE COMPONENTEN

Door Grundfos
6 mei 2021
author-image

Grundfos MIXIT combineert alle losse componenten van een menggroep in een totaaloplossing. Daardoor wordt het mechanische-, elektrische ontwerp en leidingwerk flink vereenvoudigd. De installatie- en inbedrijfstellingstijd kan hierdoor met wel 50% worden gereduceerd.

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Een kop koffie met Grundfos! In deze video vertelt Nico van Grundfos u alles over MIXIT Solution.

Grundfos MIXIT combineert alle losse componenten uit een traditionele menggroep in een totaaloplossing. Traditionele menggroepen zijn opgebouwd uit veel losse componenten. MIXIT integreert de controller, de terugslagklep, het regelventiel, de actuator, de smoorklep, de drukverschil klep en de sensoren in één plug-and-play product.

MIXIT ondersteunt zowel verwarming- als koeling toepassingen. Bovendien kan hij worden gebruikt in zowel drukloze 3-wegtoepassingen als 2-wegtoepassingen met drukregeling. Daarbij maakt de ingebouwde buscommunicatie aansluiting op een gebouwbeheersysteem mogelijk. Grundfos MIXIT werkt met onze MAGNA3 circulatiepomp, deze communiceren draadloos met elkaar en deze complete menggroep is makkelijk via de Grundfos GO-app in bedrijf te stellen. 

Grundfos MIXIT: nu verkrijgbaar bij Technische Unie