RADSON: FIGURESSE, EEN ELEGANTE VORM VAN BADKAMERDESIGN

Door Radson
17 mei 2021
author-image

Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Radson introduceert een nieuw assortiment design badkamerradiatoren tijdens de Piaggio Roadtrip. Jan-Willem vertelt u graag meer in de onderstaande video! 

De ruimte waar comfort en design onbetwistbaar perfect afgestemd moet zijn op de gebruiker, is de ruimte die we ’s ochtends als eerste betreden – weliswaar na een tas koffie. In de badkamer verwerken we de eerste prikkels van de dag, en dat doen we liefst in een aangenaam warme omgeving, die de nodige rust met zich meebrengt maar ook stijlmatig perfect past bij het individu dat voor de spiegel staat. 

Zijn dit noden die u als professional wel eens tegenkomt bij de klant?

Dit vraagt voor een verwarmingsoplossing die functionaliteit perfect combineert met stijl. Daarom voegt Radson Figuresse toe aan haar bestaand gamma. Alle Radson-badkamerradiatoren zijn zodanig ontworpen dat afwerking en functionaliteit even hoog in het vaandel stonden. Maar voor zij die net dat tikkeltje meer willen in hun interieur, bieden de nieuwe Figuresse design badkamerradiatoren die extra dimensie. De vormen zijn gewaagd, vernieuwend en vinden in elk interieur hun plekje. 

De nieuwe Figuresse design badkamerreeks gaat mee in de moderne designtrends en de vraag naar onalledaagse, gewaagde vormen. Van ellipsvormige modellen of sculpturen, tot golfachtige contouren of asymmetrische constructies. Met vierkante, ronde buizen of platte buizen, tot elegante vlakke voorplaten… voor elke creatieve vraag wat wils. Ook zijn nagenoeg alle modellen verkrijgbaar in watervoerende én elektrische uitvoering. Of u kan deze combineren tot een gemengd model, zodat u in warmere seizoenen nog steeds badhanddoeken kunt opwarmen of drogen terwijl de centrale verwarming is uitgeschakeld.

3 Figuresse radiatoren in de kijker:

Squasy E

Radson

Squasy E: de vierkante verwarmingsbuizen die asymmetrisch tussen het frame zijn geplaatst, maken van deze elektrische badkamerradiator Squasy E een bijzondere blikvanger. Door zijn zigzagvorm valt hij buiten de norm en brengt hij leven in elke kamer. Biedt veel ruimte voor het drogen van handdoeken. Deze radiator is verkrijgbaar in watervoerende (middenaansluiting), elektrische en hybride versie. 

Ellipse

Radson

Ellipse: Met zijn uitzonderlijke vorm is de Ellipse een echte blikvanger in elk interieur. Deze elliptische design badkamerradiator stapt weg van alle standaard contourlijnen en traditionele profielen, naar een compleet nieuwe dimensie in badkamerinrichting. Deze zeer dunne aluminium plaatradiator is naast de watervoerende versie ook verkrijgbaar in een elektrische versie en voorzien van een gebruiksvriendelijke regeling. Beide versies worden geleverd met een praktische handdoekbeugel.

Bar

Radson

Bar: Esthetisch aantrekkelijk met kernfunctionaliteit. De "Bar", met zijn horizontale design creëert het uiterlijk van een handdoekdrager en verrast door zijn functie als verwarmingselement. In combinatie met vloerverwarming zorgt deze radiator voor een aangenaam warme badkamer en is hij het ideale element voor het voorverwarmen en snel drogen van badhanddoeken. De elektrische verwarming heeft een bedieningseenheid met touch-technologie en is verkrijgbaar met 60 of 120 watt.  

Met de nieuwe Figuresse radiatoren kan de professional nu ook beantwoorden aan de vragen van de designgerichte klant. Een volwaardig aanbod, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke elektrische bedieningen, zijn slecht enkele gemakken die Figuresse biedt. Bovendien houden we de drie trendkleuren wit,  mat gitzwart en mat antraciet grijs ten allen tijden op voorraad. Het gevolg is een vlotte levering en een tevreden klant. Bij meerdere modellen zit ook de handdoekbeugel inbegrepen in de verpakking, dus deze hoeft niet apart besteld te worden. 

Nu verkrijgbaar bij Technische Unie