HANSGROHE VERNIS: BETAALBARE KRANEN & DOUCHES, PASSEND VOOR ELKE BADKAMER

Door hansgrohe
12 mei 2021
hansgrohe

Betaalbaar, betrouwbaar en elegant: hansgrohe introduceert met Vernis een nieuwe lijn kranen en douches in chroom en mat zwart die past bij iedere moderne badkamer in chroom en mat zwart. 

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Benieuwd naar de laatste trends en noviteiten van hansgrohe? Alexander vertelt u graag , onder het genot van een goed kop koffie, meer in de onderstaande video!

Ontdek Vernis-blend

Wie houdt van ronde, vloeiende vormen, kiest voor Vernis Blend. Vernis Shape staat voor geometrisch design, strakke lijnen en rechte grepen. Alle producten zijn zowel als Shape als ook als Blend- variant beschikbaar. In chroom passen ze goed bij bestaande badkamerdesigns, de mat zwarte varianten zetten stoere kleuraccenten in moderne badkamers.

Achter de veelvoud aan vormen en kleuren schuilen praktische details en technieken van hansgrohe. Om kalk eenvoudig te verwijderen, zijn de douches voorzien van Quickclean-noppen waar u de kalk eenvoudig vanaf kunt wrijven.  De waterbesparende EcoSmart-douches verbruiken slechts 9 liter per minuut.  Dit geldt niet alleen voor de handdouches, maar ook voor de grotere douchesets en regendouches. Met grote straalplaten met een diameter of oppervlak tot 23 cm boet u in ieder geval niets aan comfort in. 

hansgrohe

Dezelfde waterbesparende techniek is ook terug te vinden bij de wastafelkranen; deze verbruiken dankzij de EcoSmart en AirPower-technologie maximaal 5 liter per minuut. Of u in de badkamer nu een klassieke wastafel of een vrijstaande waskom heeft; de kranen zijn in verschillende uitloophoogtes (ComfortZones) verkrijgbaar, zodat iedereen zijn handen kan wassen zonder dat het water al te veel opspat.

Voor bij het bad zijn er de bad- en douchemengkranen met verschillende designs. Of u nu kiest voor Vernis Shape of Vernis Blend, zo kunt u de stijl in de gehele badkamer doorvoeren. Zo creëert u voor ieder budget een stijlvolle badkamer. 

hansgrohe maakt sinds 1901 innovatieve producten voor keuken & badkamer. Met dit merk bent u verzekerd van hoge kwaliteit, gebruiksgemak en 5 jaar garantie. Producten worden altijd geleverd met installatie-instructies en op internet zijn er installatie-video’s beschikbaar. Het assortiment biedt keuze uit verschillende prijsklassen, kleuren en designs. Elk product nodigt u opnieuw uit: Meet the beauty of water.

Nu verkrijgbaar bij Technische Unie