LINIDO: ONTDEK DE PONTE GIULIO COLLECTIE

Door Linido
21 mei 2021
author-image

De Ponte Giulio collectie geeft u de mogelijkheid om uw badkamer of toilet in te richten met een ultieme mix van comfort en uitstraling zonder concessies.

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Een kop koffie met Linido! Bekijk de noviteiten van Linido in de de onderstaande video. In deze video vertelt Anton, onder het genot van een goed kop koffie, u er graag er meer over. 

Het nieuwe concept voor de badkamer en toilet waar wandbeugels, douchezittingen en accessoires opgaan in de totaal inrichting van de ruimte. De Ponte Giulio collectie maakt het mogelijk om een veilige en comfortabele badkamer te ontwerpen met een moderne en elegante uitstraling.

Met de Ponte Giulio collectie is elke badkamer toegankelijk zonder concessies te hoeven doen op design. Door gebruik te maken van slimme oplossingen, zoals accessoires die vrijwel op elke beugel bevestigd kunnen worden, zijn de producten geschikt te maken voor elke ruimte en verschillende toepassingen. De collectie biedt een breed scala aan combinatiemogelijkheden waardoor de producten feilloos toepasbaar zijn in elke moderne badkamer of toilet. 

handicare

Elegante wandmeubels

Ponte Giulio ontwikkelde deze serie wandbeugels met een moderne en niet-institutionele uitstraling. Het flensloze ontwerp zorgt voor een strak uiterlijk en de eigentijdse afwerkingen voldoen aan de hoogste eisen van oa. architecten. 

Diverse onderzoeken wijzen uit dat de een aangename leefomgeving, waarin de gebruiker zich in bevindt, direct bijdraagt aan het herstelproces en een prettiger werkomgeving vormt de professionals. Door gebruik te maken van kleuren en verschillende designs is men in staat om met de Ponte Giulio collectie beter aan te sluiten bij de algehele uitstraling van de omgeving/gebouw, waardoor de healing evoirment nog beter tot uiting komt. 

De wandbeugels voldoen niet alleen aan de hoogste esthetische eisen maar ook aan de hoogste duurzaamheidsnormen. De wandbeugels zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en aluminium en zijn getest tot 150 kg draagvermogen.

Toiletsteunen

Het designteam van Ponte Giulio creëerde deze modern ogende toiletsteun in verschillende kleurencombinaties. Verkrijgbaar in verschillende maten en met optionele zachte armleggers of rolhouder, dit kan niet alleen een aanzienlijke verticale belasting dragen maar ondersteunt ook 100 kg wanneer het vanaf de zijkanten wordt getrokken. Als het product niet nodig is, kan het tegen de muur worden opgeklapt  of zelfs eenvoudig worden verwijderd en opgeborgen. Deze unieke eigenschap stelt (revalidatie)hotels, verzorgingshuizen in staat om elke badkamer snel klaar te maken voor toegankelijk gebruik.

De wandbeugels voldoen niet alleen aan de hoogste esthetische eisen maar ook aan de hoogste duurzaamheidsnormen. De wandbeugels zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en aluminium en zijn getest tot 150 kg draagvermogen.

Handicare

Douchezittingen en douchestoelen

De stoelen, krukken en stoel bieden extra veiligheid en comfort, niet alleen onder de douche, maar overal in de badkamer. Door dezelfde moderne en elegante afwerking als de wandbeugels kunnen ze eenvoudig worden gecombineerd voor een volledige match. De douchezitting is tot 150 kg belastbaar en kan optioneel worden uitgerust met rugleuningen en armleuningen voor extra comfort. Wanneer hij niet wordt gebruikt, klapt hij op tegen de muur en neemt hij nauwelijks ruimte in beslag. Net als bij de toiletsteunen is er ook een verwijderbare variant beschikbaar. Deze kan eenvoudig worden verwijderd en opgeborgen wanneer deze niet noodzakelijk is. 

Geen mogelijkheid om in muren te boren voor een douchezitting? Een veilige douche-ervaring kan nog steeds worden geboden door een kruk of stoel te plaatsen die ook voor de wastafel kan worden gebruikt.

Linido Ponte Giulio Collectie: binnenkort verkrijgbaar bij Technische Unie