VILLEROY & BOCH: DESIGNED FOR LIFE

Door Villeroy & Boch
14 mei 2021
Villeroy & Boch

Met Subway 3.0 presenteert Villeroy & Boch dé gezinsbadkamer voor de toekomst met een functioneel en tijdloos design. De kleurtrend zet door; het populaire Subway 2.0 toilet is er nu ook in 3 matte tinten en de Artis opzetkommen zijn verkrijgbaar in 4 nieuwe trendkleuren.

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Een kop koffie met Villeroy & Boch! Bekijk de noviteiten van Villeroy & Boch in de de onderstaande video. In deze video vertelt Jack, onder het genot van een goed kop koffie, u er graag er meer over. 

Subway 3.0

De besteller collectie Subway is vernieuwd en biedt een breed assortiment aan fonteinen, wastafels, bijpassende meubels en spiegels, mooie inbouwbaden en een nieuw, innovatief toilet. De nieuwe wastafels worden gekenmerkt door een fraai design met rechte, hoekige lijnen en een diepe waskom. De extreem dunne randen zorgen voor een meer verfijnde uitstraling dan eerdere Subway wastafels. Er is een ruime keuze aan maten, van een fontein tot een dubbele wastafel en ze zijn leverbaar in White Alpin en Stone White.

Functionele, stijlvolle meubels

De nieuwe wastafelmeubels, de hoge en lage wandkasten geven een mooie uitstraling aan de badkamer en bieden veel opbergruimte. Ze zijn verkrijgbaar in zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors. Dankzij de anti-vingerafdruk coating zijn de meubels onderhoudsvriendelijk en zien er altijd mooi uit. Ze kunnen optioneel worden uitgerust met ladeverlichting of met verlichting aan de onderzijde voor oriëntatie of om een persoonlijke sfeer in de badkamer te creëren. De bijpassende spiegels zijn er in een ronde of rechthoekige vorm en met ledverlichting rondom met bediening via een aanraaksensor. Optioneel kan de verlichting met een ZigBee®-kit worden aangesloten op alle gangbare smart home-systemen.       

Subway 3.0

Ontspannen momenten

De nieuwe inbouwbaden hebben een rand van slechts 10 mm en de ergonomische vorm zorgt voor een comfortabele zithouding in het diepe bad. Voor het eerst zijn de Subway baden gemaakt van het unieke materiaal Quaryl®; slagvast, krasbestendig, het voelt prettig aan en het houdt het badwater langer warm. Optioneel zijn de baden verkrijgbaar met het nieuwe SilentFlow-systeem; het bad wordt dan geruisloos gevuld met water vanuit de bodem van het bad. Ze zijn verkrijgbaar in White Alpin en Stone White en uit te voeren met een whirlpoolsysteem.

Subway 3.0

Met optimale wervelkracht

Het nieuwe Subway 3.0 toilet is voorzien van de innovatieve TwistFlush-technologie. Hierbij genereert een gecontroleerde stroom van wervelend water een zeer krachtige draaikolk in de kegelvormige pot waardoor vrijwel de gehele binnenzijde van het closet wordt gespoeld. Door de zeer rechte en gladde wanden van het closet hecht vuil moeilijk; de sterke spoeling doet de rest. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering. Bovendien wordt elke druppel water voor de spoeling gebruikt waardoor dit nauwelijks spetters geeft over de rand. De verspreiding van aerosolen wordt daardoor aanzienlijk gereduceerd voor een optimale hygiëne.

Subway 3.0

Kleur in de badkamer en toiletruimte

Een andere noviteit dit jaar is het bekende Subway 2.0 toilet in kleur! Deze is nu verkrijgbaar in Ebony (mat zwart), Graphite (mat grijs) en Stone White (mat wit). Het toilet in kleur is uitgevoerd met een Subway 3.0 zitting waardoor het toilet een zeer moderne uitstraling heeft. Het toilet vormt een mooie combinatie met de Memento 2.0 wastafels in dezelfde kleuren of met de vernieuwde Loop & Friends kommen die later dit jaar in dezelfde kleuren zullen worden geïntroduceerd.

De kunst van het creëren van een unieke look

De stijlvolle premium opzetkommen van Artis zijn verkrijgbaar in vier nieuwe BiColour kleuren die aansluiten bij de trends in de markt. Met kleur kan uiting worden gegeven aan een eigen interieurstijl: het weerspiegelt de persoonlijkheid, creëert sfeer en zet een trend. En kleur komt steeds vaker terug in de badkamer. Een goede reden om te kiezen voor een Artis wastafel in BiColour in één van de negen stijlvolle kleuren. Het Artis kleurenpalet is gemaakt door de internationale designer Gesa Hansen en zet de juiste toon in elke badkamer. "Kleur is voor mij de ziel van een product. Kleur kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen: de sfeer, afmetingen of definitie van een ruimte", zo beschrijft ze. Terwijl de buitenkant van Artis is uitgevoerd in een stijlvolle kleur in zijdeglans, verrast de binnenzijde in glanzend White Alpin. De Artis opzetwastafels zijn verkrijgbaar in vier vormen – rond, ovaal, vierkant en rechthoekig – en kunnen gecombineerd worden met meubels uit de Finion en Legato collecties, maar ze staan ook prachtig op een mooie plank of marmeren blad. Om de kleur door te trekken in de ruimte kan er gekozen worden voor een back-to-wall of vrijstand ligbad in dezelfde kleur.

Subway 3.0

Nu verkrijgbaar bij Technische Unie