REMEHA: DUURZAME EN BESPARENDE COMFORTOPLOSSINGEN VOOR IEDEREEN

Door Remeha
25 mei 2021
Remeha

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige comfortoplossingen voor het binnenklimaat. Met een breed product- en dienstenportfolio, voor zowel verwarming, koeling als warm water, maken we duurzame en besparende comfortoplossingen bereikbaar voor iedereen. Ontmoet onze nieuwste toppers!

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Een kop koffie met Remeha! Bekijk de noviteiten van Remeha in de de onderstaande video. In deze video vertelt Rick, onder het genot van een goed kop koffie, u er graag er meer over. 

Remeha Elga Ace

De hybride warmtepomp die helpt besparen en verduurzamen

Remeha

Remeha introduceert de nieuwe norm in hybride warmtepompen: de Elga Ace! De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan er tot wel 25% worden bespaard op de energierekening.

Remeha Diva airconditioning

Een introductie waar je het koud én warm van krijgt

Remeha

Remeha streeft altijd naar het brengen van optimaal comfort. Daarom breiden we ons assortiment verwarmings- en warmwateroplossingen uit met Diva airconditioning systemen. Hiermee zijn we nog beter in staat te voorzien in een comfortabele woon- en werkomgeving. Eindgebruikers kunnen gedurende het hele jaar rekenen op koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier. 

Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen. De binnenunits zijn leverbaar in wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-splituitvoering. Zo bieden we voor elke situatie een passende oplossing.

Remeha Avanta Ace

bewijst dat het nog beter kan

Remeha

De Avanta Ace is een doorontwikkeling van de vertrouwde Avanta. Geïntroduceerd in 2005 en inmiddels ruim 1 miljoen keer verkocht. Met de ontwikkeling van de Avanta Ace hebben we de goede dingen behouden en aangepast naar deze tijd. 

Vertrouwd goed, uitgerust met onze beproefde RVS wisselaar en draaiend op ons ACE-platform, waardoor de Avanta Ace eenvoudig in te stellen is. Daarnaast is deze moderne cv-ketel slim voorbereid op koppeling met duurzame technieken, zoals een zonneboiler of een warmtepomp! De Avanta Ace is standaard uitgerust met o.a. geïntegreerde zonneboilerregeling, terugslagklep en buitenvoeleraansluiting. Onderdelen zijn snel en gemakkelijk toegankelijk voor service en onderhoud. Dat maak de Avanta Ace compleet en servicevriendelijk! De Avanta Ace is leverbaar vanaf de zomer 2021.