DURAVIT: EVERYTHING IS NEO!

Door Duravit
16 mei 2021
author-image

D-Neo biedt eersteklas kwaliteit en een uitgekiend design voor een aantrekkelijke instapprijs. De uitstekende kwaliteit van deze complete badkamerreeks wordt weerspiegeld in de nieuwe levenslange garantie die Duravit biedt op alle keramische elementen in het assortiment voor geselecteerde landen. 

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Onder het  genot van een goed kop koffie vertelt André van Duravit u alles over hun nieuwste lijn: D-Neo!

Het assortiment zal kortstondige trends overleven en is de perfecte aanvulling op het dagelijks leven van elke levensstijl in al zijn facetten. De eerste badkamerreeks van de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly getuigt van zijn buitengewone instinct voor interieurdesign.

De componenten houden hun mannetje in ruimtes van elke grootte en indeling. Hun strakke vormen creëren de ruimte waarin individuele stijl zich kan ontvouwen, met designelementen die veel meer vertegenwoordigen dan alleen functionaliteit. 

Duravit

De veelzijdigheid van D-Neo blijkt uit het aanbod van beschikbare wastafels: van meubelen en inbouwvarianten tot fonteintjes en opzetwastafels. De opvallende, rondomlopende rand van de wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Asymmetrische oplossingen gecombineerd met bijpassende onderkasten zijn met hun praktische opbergruimte echte blikvangers. De opzetwastafels zijn verkrijgbaar in ovale of ronde varianten, wat de veelzijdigheid van D-Neo op het designfront onderstreept.  Alle toiletten zijn uitgerust met de Duravit Rimless®-technologie, kunnen worden besteld met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten met slechts 4,5 liter water. 

Duravit

Een ander hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande DuraSolid®-ligbad met zijn fluweelzachte look en feel en een stijl die doet denken aan de ovale opzetwastafels. Met een lengte van slechts 1600 mm is hij ook perfect geschikt voor kleinere badkamers. Inbouwbaden van sanitair acryl met één schuin aflopende rugsteun zijn verkrijgbaar in vijf maten variërend van 1500 x 750 tot 1800 x 800 mm. De versie 1800 x 800 mm is ook te bestellen met twee rugsteunen. 

Verkrijgbaar in breedtes van 410 tot 1400 mm en talrijke designopties, past het D-Neo-meubel perfect bij elke badkamer. Drie nieuwe houtlook decors vervolledigen de selectie van D-Neo meubelafwerkingen waardoor het totaal op 13 komt. Een harmonieus totaalbeeld wordt geproduceerd in combinatie met de ergonomische handgreep in een diamantzwarte afwerking, die de ronding van de consolepanelen en wastafels volgt. 
 
Het indirecte licht van de bijpassende ronde spiegels uit de serie Licht en Spiegels zorgt voor een aangename sfeer. De spiegels en spiegelkasten zijn leverbaar als rechthoekige variant met led-randverlichting aan de bovenzijde, waardoor een optimale verlichting van de wasruimte wordt gegarandeerd. 
Ingetogen en toch expressief - de mengkranen vallen ook op door hun rechtlijnige, geometrische vorm. De karakteristiek smalle, verticaal geplaatste handgreep is standaard in het hele assortiment. Ook zijn er voor het eerst wastafelmengkranen met FreshStart-functie verkrijgbaar: warm water wordt pas toegevoegd als de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt, waardoor de energie-intensieve productie van warm water beperkt blijft tot situaties waar het ook echt nodig is. 
 
Dankzij de selectie van D-Neo keramische elementen, het hoogwaardige meubilair, het brede aanbod aan baden en het bijpassende kranenassortiment, is het mogelijk om elke badkamer op maat te maken in topkwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.

Nu verkrijgbaar bij Technische Unie