TRENDY TU'NLIMITED BADKAMERMEUBELEN MAKKELIJK TE BESTELLEN MET CONFIGURATOR

Door Detremmerie
11 mei 2021
Detremmerie

De TU’nlimited meubellijn speelt in op de actuele wensen van de consument en is door de compacte maatvoering in iedere badkamer toe te passen. In de configurator stelt u snel en eenvoudig het meubel van uw keuze samen! 

Technische Unie Piaggio Roadtrip

Marcel van Detremmerie en Sylvia van Technische Unie vertellen u graag álles over TU'nlimited: de badkamermeubellijn voor de trendy badkamer. Bekijk de video en ontdek hoe u snel en eenvoudig ook een trendy badkamermeubel ontwerpt!

TU'nlimited voor de badkamer anno 2021

De collectie is samengesteld door te onderzoeken wat de vraag is in de markt. We hebben gekozen voor eigentijdse kleuren, zoals diverse houttinten (close-up van showmodel) en wit, dit alles met een unieke handgreep. De meubels van 45 cm diep zijn verkrijgbaar in de breedte van 60, 80, 100 en 120 met enkele wastafel en 120 en 140 cm met dubbele wastafel of een opzetkom. 

Bij ieder meubel is een bijpassende spiegel of spiegelkast beschikbaar met verlichting. En zelfs een kolomkast van 35 cm breed als er behoefte is aan extra opbergruimte. Heel generiek waardoor het een breed publiek zal aanspreken en toepasbaar is in elke badkamer. 

Detremmerie

Door de toevoeging van een eigen configurator op onze website, kan de klant zijn eigen meubel samenstellen. Na het inloggen kan de klant zijn meubel samenstellen en met een druk op de knop exporteren naar het TU-winkelmandje. Kinderlijk eenvoudig. Bovendien is een groot deel van collectie uit voorraad leverbaar. Tevens met de toevoeging van een meubelset van 40cm heeft uw klant een mooi visitekaartje in het toilet.

Kortom: met TU’nlimited is er voor iedereen een passende oplossing verkrijgbaar in toilet of badkamer. 

Aan de slag!