LAADPALEN? VAN ADVIES TOT TOTAALOPLOSSING

Door Technische Unie
20 september 2021
Technische Unie

Nederland is koploper van het aantal elektrische voertuigen op de weg. Ook hebben we de grootste laadpaaldichtheid van heel Europa. Tot en met 31 maart 2021 waren er 72.729 semi-openbare laadpunten en 2.109 snellaadpunten. En dan hebben we het nog niet eens over de laadpalen thuis! Om de groei van het aantal elektrische auto’s bij te houden, moeten er ongeveer 213 nieuwe laadpalen per (werk)dag geïnstalleerd worden. Dat betekent héél veel kansen voor u. Waar wacht u nog op?

Waarom laadpalen bij Technische Unie?

Het (kunnen) installeren van laadpalen wordt steeds belangrijker. Het aantal elektrische voertuigen groeit namelijk sterk. Dikke kans dat ook u aan de bak moet met laadpalen. Bij Technische Unie kunt u uiteraard terecht voor een breed assortiment aan laadpalen. Maar wij bieden nog meer...

Compleet assortiment

Technische Unie heeft een compleet assortiment aan laadpalen én alle toebehoren. Of het nou om AC- of DC laadpalen gaat. Voor één of meerdere auto's. Voor thuis of voor semi-publiek of openbaar. U bent bij ons aan het juiste adres.

.

Merkonafhankelijk advies

Wij bieden u merkonafhankelijk advies. Dat houdt in: hulp én advies op maat voor elke laadpaalklus. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Wilt u alvast contact met een laadpaal specialist? Ga dan naar onze Laadpaal-hulp of neem contact op met uw contactpersoon binnen Technische Unie. 

Laadpaalspecialisten

Bij Technische Unie hebben wij Team Duurzaam. Binnen dat team hebben wij ook onze eigen laadpaalspecialisten. Zij staan voor u klaar met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van eMobility. Daarnaast gaat dit team ook een stapje verder. Zo kijken zij niet alleen naar de laadpalen alleen, maar bieden ook hulp voor het combineren van laadpalen met andere duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en energiemanagementsystemen. Kortom: Team Duurzaam staat ook voor u klaar voor een totaaloplossing!

Services

Bestelt u laadpalen bij Technische Unie? Dan kunt u ook gebruikmaken van handige services. 

  • Nachtlevering

    Met Nachtlevering liggen de bestelde laadpalen en toebehoren in de vroege ochtend al in uw serviceauto. Super handig. Zo rijdt u nooit meer heen en weer voor vergeten materiaal. Meer Nachtlevering

  • Kitting

    Met één artikelnummer een kit bestellen waarin alle benodigheden zitten voor uw laadpaalklus. Dat maakt uw werk uiteraard een stuk eenvoudiger én het bespaart een hoop tijd. Meer Kitting

  • System 2 System

    Veel bedrijven maken gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP Pakket) om zo de maximale productiviteit uit bedrijfsprocessen te halen. Wij haken daarop in door System 2 System (S2S) koppelingen aan te bieden. Wij brengen een connectie tot stand voor meer dan 80 verschillende ERP softwarepakketten. Meer System 2 System

Welke laadpaal wanneer?

Heeft u al enige ervaring met het installeren van laadpalen maar ziet u door grote opkomst van laadpalen de bomen door het bos niet meer? SPOILER ALERT: u bent niet de enige!
De ene laadpaal past perfect in een thuissituatie, de andere alleen op een openbaar parkeerterrein. En dan zijn er nog verschillende merken. Welke laadpaal past bij welke situatie? En waar moet u op letten?

Laadpaal-hulp

Heeft u liever hulp van een laadpaal-specialist van Technische Unie? Dan staan wij uiteraard voor u klaar. Via onze Laadpaal-hulp krijgt u na het invullen van een paar vragen de juiste specialist aangewezen die u verder helpt. Wij geven niet alleen merkonafhankelijk advies, maar kunnen u ook van A tot Z  begeleiden met de klus. 

Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste laadpaal?

Nog geen idee welke laadpaal u voor uw klus nodig hebt? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Wet & regelgeving laadpalen

Wist u dat er sinds maart 2020 verschillende regelgevingen rondom laadpalen van kracht zijn gegaan? Daarnaast moet u bij het installeren van laadpalen ook op de hoogte zijn van bepaalde wet -en regelgeving. Welke dat zijn? Lees de wet- en regelgeving van laadpalen hier>

Productgerichte laadpaaltrainingen

Wilt u zich (bij)scholen op het gebied van laadpalen? Volg dan een productgerichte training bij bijvoorbeeld EVBox of Alfen. Bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk deze trainingen te organiseren op een van de locaties van Technische Unie. Voor meer informatie: houd de berichtgeving van uw lokale verkoopkantoor in de gaten.

Ook in de Basistraining NEN1010 die Technische Unie aanbiedt, vormen laadpalen naast andere duurzame technieken zoals zonnepanelen, een van de onderwerpen die voorbijkomen. Meld u nu aan voor de Basistraining NEN1010>

FAQ laadpalen

Wilt u nu nog geen hulp inroepen van een laadpaal-specialist? Dan kunt u de meest gestelde vragen over laadpalen ook hier vinden. Wie weet staat uw vraag hier tussen en kunt u direct weer verder.

.

Laadpalen in Inspiratiecentrum Duurzaamheid

Sinds kort is er een prachtige vlonder met verschillende merken laadpalen te bewonderen in ons Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle. Hier vindt u verschillende types en merken laadpalen, toepassingen voor laadpalen én nog meer relateerde informatie. U wordt hier rondgeleid door één van onze specialisten die al uw vragen kan beantwoorden. Daarnaast vindt u uiteraard nog meer duurzame oplossingen in het Inspiratiecentrum. Van hybride warmtepompen, zonnepanelen en zonne-energie opslag, tot PVT-panelen en complete BENG- en NOM-oplossingen. Meer weten of gelijk een afspraak inplannen? Lees verder over het Inspiratiecentrum Duurzaamheid.  Bent u niet in de gelegenheid om naar Zwolle te komen? Dan kunt u het Inspiratiecentrum ook virtueel bezoeken! 

Nóg meer lezen over laadpalen

Meer lezen over laadpalen? Lees dan verder op deze pagina >>

Onze laadpaalmerken