SCHNEIDER ELECTRIC EVLINK SMART WALLBOX

Door Schneider Electric
19 augustus 2021
Schneider Electric

De EVlink Smart Wallbox van Schneider Electric is een flexibel en makkelijk instelbaar laadstation, waardoor hij snel inbedrijf te stellen is en gekoppeld kan worden aan diverse platformen ten behoeve van energiemanagement en/of verrekening. De Wallbox biedt een dynamische laadcapaciteit van 7 t/m 22 kW.

Installatiegemak

De EVlink Smart Wallbox is voornamelijk ontworpen voor het gebruik in gedeeltelijk openbare parkeerruimtes, zakelijke EV-wagenparken en parkeergelegenheden van appartementencomplexen.

Energiemanagement en connectiviteit

De Wallbox biedt energiebeheerfuncties die u grip geven op het energieverbruik. Bovendien biedt deze laadoplossing de connectiviteit die u nodig heeft om een veilige gebruikersauthenticatie te garanderen. 

Hoogwaardige materialen

De Smart Wallbox is een organisch vormgegeven laadstation vervaardigd uit hoogwaardige kunststof (IK10 / IP54).

Kenmerken en voordelen

Belangrijkste toebehoren

De Wallbox is compatibel met EVLink Load Management Systeem (LMS) Dit is een controller die lokaal in de verdeler kan worden geïnstalleerd ten behoeve van statisch of dynamisch load balancing zónder abonnement. Dit systeem is het meest geavanceerde load balancing systeem ter wereld (erkend door o.a. Solar Impulse) en is daarmee ideaal voor projecten met meerdere laadpalen op één locatie.

Software mogelijkheden

Direct bestellen