MENNEKES AMTRON: ALTIJD DE MEEST GESCHIKTE LAADOPLOSSING

Door MENNEKES
7 september 2021
MENNEKES

De AMTRON wandladers van MENNEKES zijn de ideale laadstations voor bij een woning, kantoor en/of hotel. Met verschillende laadvermogens, mogelijkheden voor autorisatie en keuze uit een vaste laadkabel of laadcontactdoos kiest u eenvoudig voor elke situatie de juiste oplossing.

AMTRON Compact

De AMTRON Compact wandlader is dé oplossing voor thuis. Hij is compact, perfect voor dagelijks gebruik én compatibel met alle nieuwe elektrische voertuigen. 

Geschikt voor thuis: ook als er weinig ruimte is

De AMTRON Compact lader is, met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase), speciaal afgestemd op particulier gebruik. Door de compacte vorm is de AMTRON het perfecte laadpunt. Ook als er weinig ruimte is. De kabel van vijf meter is vast aangesloten en heeft een Type 2 koppeling, waarmee hij geschikt is voor nagenoeg alle elektrische voertuigen die in Europa beschikbaar zijn. Gewoon koppeling aansluiten en laden maar! 

Veilig

De AMTRON Compact is ontworpen met het oog op een lange levensduur, betrouwbaar functioneren én veiligheid. De beschermingsgraad IP 54 maakt ook installatie buiten mogelijk. Met de AMTRON Compact is het niet nodig een speciale EV aardlekschakelaar toe te passen.

Eenvoudige installatie

De voedingskabel zit van onder, boven of achter. Het meegeleverde sjabloon met boorgaten en waterpas, maken de montage zeer eenvoudig.

AMTRON Premium

AMTRON Premium is ook een oplossing voor de particuliere sector. De AMTRON premium heeft een maximaal laadvermogen van 22kW. De Premium is uit te breiden met een MENNEKES Gateway en is leverbaar met diverse autorisatiemogelijkheden, uitvoeringen en laadvermogens. 

MENNEKES Gateway

Met de MENNEKES Gateway kunt u in combinatie met de AMTRON Premium duurzame en veilige voorzieningen aanleggen. Zo heeft u de data veilig in eigen beheer en heeft u geen cloudoplossing of abonnement nodig. Autorisatie vindt plaats doormiddel van RFID. Daarnaast is het mogelijk om lokaal lastmanagement in te stellen en het stroomverbruik per gebruiker te registeren. 

Direct bestellen