EV-OPTIMIZER: PLUG & PLAY DYNAMIC LOAD BALANCING

Door EV-Optimizer
24 augustus 2021
EV-Optimizer

De EV-Optimizer is een ‘Load Balancing-systeem’. Het systeem maakt optimaal gebruik van de capaciteit die de bestaande netaansluiting in bedrijven of woningen leveren. Grote of voortijdige investeringen in netaansluitingen kan de eindgebruiker hiermee achterwege laten. Voor u biedt dit product een gemakkelijke installatie. En de eindgebruiker heeft geen abonnementskosten! 

Zelf gewenste aantal ampère instellen

De EV-Optimizer is uniek omdat het aantal ampère zelf in te stellen is voor de perfecte fit. Daarnaast is het ook mogelijk om het aantal connectoren op aanvraag in te laten stellen.

Kostenbesparend

Door optimaal gebruik van de capaciteit hoeft uw klant niet direct over te gaan op verzwaring van de bestaande netaansluiting. Dat scheelt voor een woning alleen al minimaal 700 euro vastrechtkosten. Een bedrijf kan zelfs op een veelvoud hiervan rekenen.

Betrouwbaar

Sluit het laadstation bij uw klant aan aan op de slimme meter in de woning en de elektrische auto kan zonder zorgen laden. Zelfs tijdens het wassen en koken. Onverwachte piekvragen die ertoe leiden dat de elektrische installatie normaliter uitvalt, blijven achterwege.

Efficiënt

Efficiënt laden van de auto’s leidt tot meer capaciteit voor het netwerk van laadstations. Daarmee maakt uw klant eenvoudig de weg vrij voor meer laadpunten bij het bedrijf en parkeerlocatie. Kortom: altijd laden zonder zorgen!

Kenmerken en voordelen

Direct bestellen