(BE)SPAAR VOOR TIJD MET ELKAAR

Door Philips
30 augustus 2021

We weten dat u vaak van huis bent. En dat er daardoor soms weinig tijd overblijft voor wat écht belangrijk is in het leven. Daar hebben we samen met Philips iets op gevonden: sparen voor de mooiste momenten samen. 

De mooiste momenten beleef je samen

Met de aanschaf van Philips CoreLine, Ledinaire en ledlampen bespaart u als installateur niet meer alleen op aanschaf, installatie en renovatie. U spaart ook nog eens voor kostbare tijd met elkaar! De allerfijnste momenten in het leven beleeft u nu eenmaal samen met uw partner, gezin of vrienden! Technische Unie en Philips helpen u daar graag bij. (Be)spaart u mee? 

Dagje uit, bioscoop of uiteten?

Voor elke €250 aan Philips Ledinaire, CoreLine en ledlampen spaart u €25,- voor een dagje uit, diner- of bioscoopbon. De keuze is aan u! Om in aanmerking te komen voor de cadeaubonnen dient u zich hier te registreren. 

Actieproducten

Bij aanschaf van alle Philips CoreLine, Ledinaire en ledlampen spaart u voor cadeaubonnen. Tijdelijk zijn diverse actieproducten extra voordelig geprijsd. Bekijk de actieproducten:
 

Lampen in de ban: grijp niet mis!

Op 1 september 2021 worden twee EU-verordeningen aangescherpt, de Ecodesign (SLR) en Energie-etikettering (ELR). Hierdoor worden verschillende conventionele lampen uitgefaseerd en het energielabel op de productverpakking wordt aangescherpt.  >> Lees verder

Actievoorwaarden

Op acties van Technische Unie zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze voorwaarden gelden ter aanvulling:

  • Voor elke besteding van € 250 aan Philips Ledinaire, CoreLine en ledlampen, ontvangt de klant een bioscoopbon, dinerbon of een dagje uit bon t.w.v. €25.
  • Er wordt maximaal een bedrag van €250 aan bonnen verstrekt per bedrijf.
  • Om in aanmerking te komen voor de bioscoopbon, dinerbon of een dagje uit bon dient u zich eenmalig voor deze actie te registreren en aan te geven voor welk type bon u wilt sparen.
  • De actielooptijd is van 30 augustus t/m 30 oktober 2021. Bij bepaling van de besteding wordt gekeken naar de gefactureerde omzet in de actieperiode.
  • De bioscoopbon, dinerbon of een dagje uit bon (of een veelvoud daarvan) wordt verstuurd aan de bij Technische Unie bekende contactpersoon van het deelnemende bedrijf na afloop van de actieperiode.
  • Projecten, consumenten, tussenhandelaren, doorverkopers, key accounts, overheidsinstellingen, gemeenten en werknemers van Technische Unie of Signify zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
  • Gespaarde bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Het is niet mogelijk een combinatie van bonnen uitgekeerd te krijgen.
  • Ongeveer drie weken na de actieperiode zullen de bonnen worden verstuurd.