Philips Ledinaire: De juiste kwaliteit voor een mooie scherpe prijs

Stap moeiteloos over op energiezuinige ledverlichting met het Philips Ledinaire portfolio. Ontdek 8 populaire led-armaturen die kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid bieden.

Ook als uw klant een beperkte budget heeft, wilt u kunnen rekenen op eerlijke en betrouwbare oplossingen. Elk onderdeel wordt getest om maximale betrouwbaarheid en langdurige prestaties te waarborgen. Philips Ledinaire garandeert eerlijke prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit. Wilt u overstappen naar ledverlichting en bent u op zoek naar betaalbare oplossingen? Kies dan voor Philips Ledinaire.

Waarom Philips Ledinaire producten?

Icon1

Betrouwbaar

Dankzij het grondig testen van belangrijke onderdelen biedt Ledinaire betrouwbare led-armaturen, wat resulteert in maximale betrouwbaarheid en langdurige prestaties. 

Icon2

Beschikbaar

Met een ruime beschikbaarheid van hoogwaardige armaturen, biedt Philips Ledinaire altijd de perfecte resultaten voor uw behoeften.

Icon3

Betaalbaar

Hoogwaardige ledverlichting hoeft niet duur te zijn. Met Philips Ledinaire heeft u verlichting van hoge kwaliteit, zonder de hoge prijs.

Kantoren

  • Stap eenvoudig over op LED met een Ledinaire panel. Bent u specifiek op zoek naar een LED paneel voor scholen en kantoren? Dan is de UGR<19 waarde verplicht. Ledinaire Panel voldoet hieraan.

Buitenverlichting

  • Ledinare Schijwerpers zijn een perfecte LED alternatief voor buitenverlichting door de waterdichte behuizing. Verder maken de smalle en brede gradenbundels en een asymmetrische of symmetrische lichtverdeling, het is geschikt voor zowel bedrijven als woningen.

Opslag- en parkeerruimtes

  • Ledinaire waterdichte LED armaturen zijn uitermate geschikt voor opslag- en parkeerruimtes. Verder kan het ook gebruikt worden in de fabriekshallen (tot 4 m hoogte).

Algemeen

  • Voor algemene ruimtes kunt u eenvoudig de overstap naar LED maken met de inbouwarmaturen van Ledinaire zoals Ledinaire downlights.

Ledinaire All-in producten

Meer halen uit één armatuur? Dat is mogelijk met de nieuwste leden van de Philips Ledinaire-familie. De Philips Ledinaire All-in armaturen bieden een ultieme oplossing voor maximale montageflexibiliteit.

Met de mogelijkheid om verschillende productopties te integreren in één armatuur, bieden deze nieuwe Philips All-in armaturen een ongelooflijke flexibiliteit. Ze kunnen op locatie worden gemonteerd zoals u dat wilt, met slechts één druk op de knop. Deze verlichtingsarmaturen combineren maar liefst 3 kleurtemperaturen en 2 lumenrendementen in één armatuur, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor uw verlichtingsbehoefte.

logo

All-in

Houd het nieuwe All-in pictogram in de gaten als u de grootste flexibiliteit zoekt bij uw volgende bestelling.

logo

Multi lumen

Met instelbare lumenoutputs kunt u altijd de beste verlichting voor elke toepassing leveren.

logo

Multi color

Van knus tot energiek: creëer eenvoudig de gewenste kleurtemperatuur van het licht en pas deze aan voor elke toepassing.

logo

Eenvoudig overstappen

Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtinstellingen tijdens de installatie via een geïntegreerde schakelaar.

Hulptools voor Installateurs

  • TCO tool
    Wil je energiekosten minimaliseren? Vind in enkele stappen het juiste product.

 

Conversietool