PHILIPS PERFECT FIT: INNOVATIEVE 3D GEPRINTE DOWNLIGHTS

Door Philips
1 oktober 2022

Philips Perfect Fit downlights zijn duurzaam, tijdbesparend en perfect op maat voor dezelfde prijs! Ze worden lokaal gemaakt met duizenden 3D-printers. Het heeft een duurzaam, degelijk en licht ontwerp waardoor u installatietijd en kosten bespaart.

Configureer downlight op maat

Gebruik de configuratietool om een ontwerp van uw downlight te krijgen die op maat is en gegarandeerd past voor dezelfde prijs.  De configuratietool is eenvoudig en snel. Binnen 30 seconden is de configuratie gereed en kunnen de downlights besteld worden. Zodra de downlights bezorgd zijn, kunt u ze binnen een paar minuten installeren. Onderaan deze pagina kunt u op de link naar deze tool klikken. 

Voordelen voor installateurs

makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen
Bestellen gaat razendsnel. Via de Philips configurator stelt u in een paar kliks uw downlights samen. En met duizenden 3D printers in Maarheeze en Turnhout volgt levering binnen een paar weken.

snel installeren

Snel installeren
Omdat uw downlights op maat worden geprint, is installatie enorm eenvoudig. Geen gedoe dus met pasringen of nieuwe plafondtegels.

netter werken

Netter werken
Naast maatwerk zorgt het materiaal (polycarbonaat) voor een degelijk en licht product. Dit maakt installatie veel makkelijker en het resultaat veel netter.

Voordelen voor gebruikers

minder CO2

Lagere energierekening, minder CO2 uitstoot
Alle PerfectFit downlights bevatten zeer efficiënte LED verlichting en dat bespaart tot wel 70% aan energiekosten.

circulair

Circulair, dus minder afval
De downlights zijn gemaakt van polycarbonaat dat vrijwel volledig kan worden gerecycled. En door de lokale product is CO2 uitstoot tijdens transport minimaal.

professioneel resultaat

Zeer professioneel resultaat
Het maatwerk en het slanke design met geïntegreerde sierrand geven elk project een zeer strakke uitstraling.

downlight philips
tablet philips

Configureer uw downlight in slechts 6 stappen

Het proces is simpel: gebruik de configuratietool om een downlight op maat te maken. Daarna kunt u direct offerte aanvragen bij Technische Unie. Na uw akkoord op de offerte, worden de downligths binnen 4 tot 6 weken afgeleverd. Hieronder volgen de stappen:

  1.  Meten
  2. Ontwerpen
  3. Bestellen
  4. Printen
  5. Bezorgen 
  6. Installeren

De 6 stappen in beeld

Stel nu uw downlight samen

Vraag Technische Unie naar een prijsopgave

Snelle installatie met perfect fitdownlights

Marcel Hogenes van Technical Agency Hogenes lukte het vaak niet om een LED-downlight te vinden die de goede maat had voor de plafonds van zijn klanten. Hij is daarom erg blij met perfect fit. Nu kan hij een LED-downlight selecteren met precies de maat die hij nodig heeft en met de juiste lichtopbrengst.