INTERACT: SLIMME VERLICHTING VOOR HET MKB

Bedrijven draaien om mensen: medewerkers, klanten, partners of studenten. Verlichting speelt hierbij een centrale rol; het inspireert en geeft energie, comfort en een gevoel van veiligheid. Met slimme verlichting kunt u deze beleving enorm verbeteren.Laat uw werkplek stralen met Interact Ready

Slimme verlichting zorgt ervoor dat altijd het optimale licht wordt geproduceerd. Fel tijdens schoonmaken, gezellig tijdens een borrel, comfortabel tijdens werk en uit als er niemand aanwezig is. Met Interact verlichting kunt u voor elke situatie in een handomdraai de juiste lichtscene creëren. Doordat het systeem draadloos werkt kan dit zonder extra bekabeling, hak- en breekwerk of lastige configuraties. U gebruikt simpelweg onze app. Dit scheelt installatie-uren, materiaal en bespaart daarnaast ook nog eens tot wel 70% extra op energiekosten.

Interact Pro Tunable White

De Tunable White-functionaliteit is een nieuwe functionaliteit in de Interact Pro app die samenwerkt met de nieuwe LED armaturen PowerBalance Tunable White en TrueLine Tunable White. Deze combinatie maakt het mogelijk om de verlichting te dimmen, af te stemmen en te personaliseren via vooraf ingestelde scènes om het licht te optimaliseren voor het tijdstip van de dag of de taak die voor ons ligt. Daarom kunt u de korte video bekijken waarin in het kort wordt uitgelegd hoe u de Interact Pro Tunable White-functionaliteit in combinatie met Philips Tunable White-armaturen instelt. Bekijk de video en leer met de onderstaande link.

Interact readyDit heeft u nodig:

Basis device

Interact

Extra devices voor geavanceerd gebruik

Interact

Keuze uit meer dan 150 Interact LED lampen en LED armaturen!Freek van Os kiest voor Interact Pro


 

Ondersteuning voor uw verlichtingsprojecten

Gebruik de Interact Lichtplan calculator om gemakkelijk uw lichtplan te maken.