DE JUISTE KEUZE VOOR LICHTLIJNEN DIE KRACHTIG EN TOCH EENVOUDIG ZIJN

Door Philips
11 oktober 2021
author-image

Verlichting speelt een belangrijke rol bij elke toepassing. Soms zijn ‘state of the art’ oplossingen nodig met superieure lichtkwaliteit en uitzonderlijke mogelijkheden. Maar vaak zijn lichtoplossingen die de juiste balans bieden tussen eenvoud en functionaliteit de juiste keuze. Zoals de tweede generatie van de CoreLine Lichtlijn. Een geweldige keuze voor toepassingen die vragen om een lichtoplossing zonder toeters en bellen, die doet wat hij moet doen. Ontworpen voor supermarkten, magazijnen en assemblageruimten.

Zes redenen waarom CoreLine Lichtlijn Gen2 de juiste keuze is

1. Eenvoud

CoreLine Lichtlijn Gen2 is een eenlaags voorgemonteerde draagprofieloplossing. Doordat er slechts twee unieke componenten nodig zijn om een lichtlijn te bouwen, is deze oplossing snel en gemakkelijk te begrijpen, te installeren en te gebruiken.

2. Omvat uiteenlopende toepassingen

Het portfolio is ontworpen om te voldoen aan de verlichtingsbehoeften van elke toepassing. Van supermarkten en hypermarkten tot industriële productieruimtes, distributiecentra en magazijnen.

3. Hoge efficiëntie die lang meegaat

Voor maximale energiebesparingen biedt het portfolio opties met een zeer hoog rendement (tot 165 lm/W). Een keuze uit zeven bundels tot maar liefst 24.000 lm optimaliseert het verlichtingsontwerp voor elke projectindeling. Bovendien biedt het hele assortiment L80 bij 50.000 uur, wat betekent dat deze oplossing betrouwbaar is en lang meegaat.

4. Constante kleur, gelijkmatige verlichting

Er zijn zeven verschillende bundels leverbaar. Met een speciaal ontworpen lensportfolio leveren ze precies het juiste licht voor elke toepassing: consistent, gelijkmatig en zonder storende visuele afwijkingen

5. Klaar om aan te sluiten

Met een portfolio van speciale sensorunits is CoreLine Lichtlijn Gen2 klaar voor Interact. Met deze propositie kunnen klanten in de detailhandel en in de industrie het volledige potentieel van hun verlichting toepassen en waardevolle beslissingen nemen op basis van feiten.

6. Noodverlichtingsoptie

CoreLine Lichtlijn Gen2 is ook verkrijgbaar met geïntegreerde, gedecentraliseerde noodverlichting. Deze voldoet volledig aan alle relevante normen en biedt voldoende verlichting voor een veilige evacuatie in het geval dat de stroom van het elektriciteitsnet uitvalt.

Ontdek Philips CoreLine lichtlijnen