Ontdek de wereld van duurzaam geprinte armaturen met Philips MyCreation

Maak kennis met de ultieme verlichtingsoplossing die duurzaamheid, prestaties en tijdbesparing combineert: Philips MyCreation. Lokaal en op maat gemaakt met geavanceerde 3D-printers, zonder extra kosten voor u.

De 3D-geprinte armaturen zijn energiezuinig, stevig en gaan lang mee. Ze kunnen verbonden worden met lichtmanagementsystemen en zijn erg duurzaam. De geprinte onderdelen zijn gemaakt van minimaal 55% gerecyclede materialen, wat een positieve impact heeft op het milieu.

Met de configuratietools van Philips MyCreation ontwerpt u verlichting die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van u en uw klanten. Zo kunt u met de GreenSpace configuratietool binnen 1 minuut een downlight configureren met de perfecte diameter, de specificaties van uw ontwerp in PDF downloaden en direct een offerte aanvragen. En omdat de armaturen per bestelling worden geprint, kunt u er zeker van zijn dat u een echt maatwerkproduct krijgt. Zo bespaart u tijd, geld en energie!

Waarom Philips MyCreation?

Icon1

Unieke ontwerpen

Configureer een armatuur dat bij u of uw klanten past en maak een keuze uit een tal van bijzondere vormen, kleuren en texturen. Ontdek een wereld vol mogelijkheden, van onbeperkte series tot ‘limited edition’ uitvoeringen. Gemaakt met de nieuwste 3D-technologie.

Icon2

Van nature duurzaam

De 3D-geprinte onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van gerecyclede en bio-circulaire materialen om afval te minimaliseren. De armaturen hebben een circulair design en door lokale productie wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd.

Icon3

Geprint met de snelheid van het licht

De Philips MyCreation lichtoplossingen worden op bestelling geprint. Door de spoedige levering kunt u snel genieten van een maatwerkproduct die aan de wensen en eisen voldoet van u en uw klanten. We staan altijd klaar om u snel en effectief van dienst te zijn.

"Snelle installatie met Philips MyCreation"

Marcel Hogenes van Technical Agency Hogenes stond vaak voor de uitdaging om led downlights te vinden die precies passen in de (bestaande) plafonds van zijn klanten. Met de komst van GreenSpace is dat verleden tijd. Met deze innovatie kan Marcel nu led downlights kiezen met de perfecte montageopening, zodat de verlichting naadloos aansluit bij elke ruimte.

Benieuwd hoe andere partners Philips MyCreation hebben ingezet tijdens hun projecten? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

3D-geprinte Philips Downlights

Greenspace

GreenSpace

Transformeer uw projecten met Philips MyCreation GreenSpace. Vereenvoudig het proces zonder tijdrovende of dure adapterringen. Ontwerp uw unieke gepersonaliseerde downlight op maat met de GreenSpace configurator.

Essential

Essential

Essential is verkrijgbaar in 2 maten en kan op 3 verschillende manieren worden gemonteerd. Ontdek nu deze duurzame 3D-geprinte verlichtingsoplossing die u ongeëvenaarde functionaliteit en aanpasbaarheid biedt. 

Drum

Drum

Verlicht uw open plafond met de veelzijdige en energie efficiënte Drum downlight. Verkrijgbaar in diverse opties om zo de optimale verlichtingsoplossing te creeren die bij uw ruimte past. Breng vandaag nog uw plafond naar een hoger niveau.