PROBEER NU DE NIEUWE QUICK CONNECT RJ45 CONNECTOR VAN HIRSCHMANN

Door Hirschmann
23 juni 2021
Hirschmann

Hirschmann Multimedia breidt het internet productassortiment verder uit met de plug & play aansluit connectoren voor het afmonteren van U/UTP-kabels en F/UTP kabels.

Deze connectoren hebben het voordeel dat het quick connect systeem ervoor zorgt dat de montage makkelijker en sneller gaat en er bovendien een goede connectie wordt gerealiseerd tussen de aders en de connector. De connector wordt geleverd met thule en is geschikt voor UTP kabels van zowel CAT 5e als CAT 6 en kan gebruikt worden voor het aansluiten van apparaten zoals: set-top box, spelcomputer, PC, smart TV’s en switches.

De montage is extra makkelijk bij gebruik van de montagetang CRIMPT QC CAT6. Deze verzorgt in één beweging het krimpen van de connector en het afknippen op de juiste lengte van de kabel. De connectoren en deze tang zijn ook te koop in de complete connectorkoffer IP@home. Hiermee heeft u in één klap alle tools voorhanden voor een professionele montage van diverse verbindingen.

Bekijk de connectoren en het gehele assortiment UTP kabels en overige producten voor een perfecte internetverbinding in huis hier of vraag er naar bij uw TU vestiging.

Ontdek Hirschmann Quick Connect RJ45 connector