KLAAR VOOR DE TOEKOMST VAN DATA MET TRAININGEN EN WEBINARS

Door Technische Unie
13 juli 2021
Technische Unie

Bent u klaar voor de toekomst van data? Hoe ziet de optimale netwerkinfrastructuur er bijvoorbeeld uit? Radiall, Draka en Technische Unie delen graag kennis over deze veranderende wereld. 

Meld u aan voor een webinar of training om vandaag nog uw kennis op datagebied te vergroten en uzelf klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen. 

Webinar 'Bandbreedte biedt kansen'

Met de opkomst van Smart Homes, Smart Buildings en Smart Industry zal de behoefte aan meer datasnelheid alleen maar toenemen. Ook de aanleg en het gebruik van glasvezel speelt daarbij een rol. 

De wereld verandert snel. De wereld digitaliseert. Waar we een aantal jaar geleden nog TV keken met een antenne, gaat dat nu allemaal digitaal. Er is daarom steeds meer bandbreedte nodig en dat biedt kansen voor u als installateur! 

Meld u snel aan voor de webinar ‘Bandbreedte biedt kansen’ en krijg antwoord op al uw vragen. Dat stelt u in staat om een toekomstbestendig advies te geven aan uw klant.

RDC Trainingen

RDC® verzorgt een uitgekiend trainingsprogramma. De inhoud wordt continue aangepast aan de ontwikkelingen op de markt. Wil je kunnen certificeren en/of bijblijven op je vakgebied, dan is één van de volgende trainingen wellicht interessant:

- RDC® Workshop "de laatste stand van zaken" (€125,00 per persoon)
RDC® verdiepingscursus voor telematica/ICT/data professionals (€250,00 per persoon) 

De locatie van de RDC® trainingen= Klict Opleidingen BV, Venkant 23, 5271 SP Sint Michielsgestel