EINDELIJK: SCHAALBAARHEID IN HET EVOLUERENDE DATACENTER

Door Panduit
22 augustus 2021
Panduit

Met de toename van datacenters groeit de vraag naar datakasten die niet enkel een flexibel ontwerp hebben, maar ook kunnen worden geconfigureerd voor unieke omgevings- en apparatuurvereisten.

HUPPE

De nieuwe FlexFusion™ datakast van Panduit is ontworpen met het oog op energiebesparing in datacenters. De kast zorgt voor een optimale afdichting die de thermische efficiëntie bevordert en energiebesparingen tot 30% oplevert. Gebruiksvriendelijke eigenschappen zorgen voor een beter kabelbeheer en een drastische vermindering van de installatietijd. Gebruikers kunnen de kast configureren volgens hun huidige behoeften, maar dankzij het modulaire concept ook eenvoudig aanpassen voor toekomstige behoeften. Unieke kenmerken zoals een 80% geperforeerde deur voor een betere luchtstroom en een best-in-class draagvermogen van 1.588 kg maakt de kast geschikt voor de meest uitdagende installaties. Een voorgeconfigureerde kast kan uitgerust worden met een PDU, temperatuursensoren en contacten voor deuren en zijpanelen, allemaal vooraf in de fabriek gemonteerd voor een kant-en-klare oplossing.

Of het nu gaat om server-, netwerk- of hybride toepassingen, met een FlexFusion™ kast blijft uw netwerk optimaal draaien.

Ontdek Panduit FlexFusion datakast