ONTDEK DE HANDIGE SNELKEUZEKAARTEN VOOR DATAPRODUCTEN VAN LEGRAND

Door Legrand
18 augustus 2021
Legrand

Met de snelkeuzekaarten van Legrand vindt u snel en makkelijk de juiste componenten voor uw datakast en netwerkbekabeling. Alles gesorteerd in een handzaam document.

Met de LCS3 bekabelingsoplossing biedt u uw klanten een snelle, schaalbare en efficiënte oplossing op het gebied van datacommunicatie. Aan de hand van de LCS3 snelkeuzekaart stelt u uw systeem makkelijk en flexibel samen en vind u de meest voorkomende componenten handig gesorteerd per netwerktype.  Denk aan de zero-u kit (032103), waarmee u snel en makkelijk een patchcassette installeert waar u maar wilt. Of de toolles superpraktische cable extenders (033743).

snelkeuzelijst

Met Nexpand Express biedt Legrand een slimme en modulaire LAN-kast die u naar wens kunt samenstellen. Een futureproof oplossing voor het groeiende datanetwerk van uw klant. Configureer zelf de meest geschikte kast op basis van het handige overzicht op de snelkeuzekaart. U volgt de logische opbouw en structuur van boven naar beneden en bepaalt wat u nodig heeft. Een samenvatting van de mogelijkheden en werking van de kast? Vind ze op de snelkeuzekaart of bekijk ze uitgebreid in een van onze video’s.

Legrand Nexpand Expresskasten

Download nu de Nexpand Express snelkeuzekaart voor hoogwaardige datakasten:

Nexpand Expresskasten Snelkeuzelijst

Ontdek Legrand dataproducten