INBRAAKBEVEILIGING – EEN ALARMSYSTEEM ZONDER DUUR ABONNEMENT

Door Comelit
8 september 2023
Comelit

Het draadloze alarmsysteem Secur HUB van Comelit biedt dé oplossing. Een compact inbraakbeveiligingssysteem zonder duur abonnement. Ideaal voor woningen.

draadloos alarmsysteem hub wit

Aantal woninginbraken blijft stijgen

Het aantal woninginbraken neemt weer toe, maar toch heeft 85% van de Nederlandse huishouding geen alarminstallatie. Waarom? Veel gehoorde argumenten zijn:

  • Te duur.
  • Geen zin om aan een abonnementsvorm vast te zitten.
  • Te ingewikkeld.

Comelit verlaagt juist deze 3 drempels. Niet alleen voor de gebruiker, maar ook voor de installateur. Eenvoudige installatie, veiligheid en gebruiksgemak, dat zijn de waarden die Secur HUB biedt.

Lage drempel naar veiligheid

Een inbraakbeveiligingssysteem mag niet direct doormelden naar de politie. De politie reageert alleen op meldingen die, na verificatie, worden doorgegeven door een particuliere alarmcentrale (PAC) of als de bewoner de inbraak ook daadwerkelijk vaststelt bijvoorbeeld door camerabeelden.

Voor doormelding via PAC worden kosten doorberekend, vaak in abonnementsvorm. Maar waarom een duur abonnement afsluiten? Doormelding heeft voor veel particulieren geen toegevoegde waarde en een alarmsysteem met abonnement blijkt vaak over al 24 maanden duurder te zijn dan een systeem aangeschaft en geïnstalleerd door installateur.

De gebruiker als middelpunt

De Secur HUB centrale is ontworpen met de gebruiker als middelpunt, of dit nu de installateur is of de gebruiker. Met een modern en compact design is de Secur HUB verkrijgbaar in 1 basis kit. Secur HUB is bovendien te integreren met Comelit deurintercom en camerabewaking. Beheer mogelijk via de Comelit app, waar ook ter wereld.

Het VEDO-systeem

Naast het draadloze alarmsysteem Secur HUB, is er ook keuze uit het VEDO-systeem voor grotere systemen met meer dan 32 zones, zowel draadloos als bekabeld. Meerdere bedieningspanelen en inschalen via tags mogelijk. Beheer via de app, voor nog meer veiligheid en comfort.