HONEYWELL REVOLUTIONAIRE EN INTELLIGENTE GEBOUWBESTURING VOOR MAXIMAAL COMFORT EN EFFICIËNTIE

Door Honeywell PEHA
7 september 2023
Honeywell PEHA

Honeywell PEHA gebruikt het KNX-platform om volledige gebouwintegratie te creëren voor de volgende generatie slimme gebouwen. Ontdek het innovatieve assortiment KNX-producten van Honeywell PEHA - de ideale oplossing voor gebouwautomatisering!

touchpanel peha vergaderzaal

Uitgebreide aanbod van moderne oplossingen

Het uitgebreide aanbod van moderne oplossingen omvat verlichtingsregeling, temperatuurregeling en zonwering. De geavanceerde multifunctionele wandmodules bieden talloze functies, waaronder licht-, rolluik- en temperatuurregeling. Dankzij hun multifunctionaliteit bieden de producten een hoge flexibiliteit die zowel tijdens als na de bouwfase kan worden afgestemd op individuele behoeften.

Een opvallend kenmerk van de Honeywell PEHA KNX-producten is het 10.1-inch touchscreen. In tegenstelling tot andere producten op de markt heeft het geen aparte server nodig en kan het rechtstreeks op de KNX-bus worden aangesloten. Bovendien maakt het een naadloze verbinding met de app mogelijk voor handige bediening en bewaking van gebouwautomatisering.

Het KNX-platform van Honeywell PEHA biedt volledige zichtbaarheid, evaluatie van metingen en de mogelijkheid voor voorspellend onderhoud. Met toegang vanaf elk mobiel apparaat kunt u uw gebouw altijd en overal bedienen.

 

BMS integratie:

De veelzijdigheid en het brede aanbod van Honeywell helpen u de juiste producten voor uw project te vinden. Een bijzonder opmerkelijke integratie ontstaat door de naadloze verbinding van de KNX-producten met de Niagara BMS-systemen.

Deze integratie opent een geheel nieuwe dimensie in gebouwautomatisering. De KNX-BMS-integratie van Honeywell creëert synergieën en biedt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. U krijgt niet alleen toegang tot een breed scala aan KNX-producten, maar ook tot de krachtige functies en mogelijkheden van het Niagara BMS-systeem. Hierdoor kunt u uw gebouw intelligent beheren en de energie-efficiëntie maximaliseren.

Draadloze integratie:

Het is natuurlijk mogelijk om het bekende batterijloze Easyclick-funksysteem volledig te integreren in de gebouwbesturing. De combinatie van KNX/BMS en EnOcean opent nieuwe mogelijkheden in gebouwautomatisering. Door draadloze EnOcean-apparaten te integreren in een KNX- en/of BMS-systeem ontstaan uitgebreide flexibiliteitsopties voor de plaatsing van sensoren en actuatoren. Hierdoor wordt het gebruik van draadloze schakelaars, sensoren en aandrijvingen mogelijk voor lichtregeling, raambewaking en temperatuurregeling, zonder dat extra bekabeling nodig is. 

Maximaliseer de flexibiliteit, energie-efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van uw gebouw en profiteer van onze uitgebreide expertise op het gebied van gebouwautomatisering. Vertrouw op Honeywell PEHA als betrouwbare partner voor efficiënte gebouwautomatisering. Laat uw gebouw intelligent werken en ervaar de uitstekende prestaties van onze producten.

Ontdek het Honeywell PEHA assortiment