ONTDEK DE MOGELIJKMAKERS-KEUZES IN DE INDUSTRIE

Door Technische Unie
14 december 2020
Technische Unie

De toekomst moet je niet voorspellen, maar samen mogelijk maken. Dát is waar Technische Unie zich sterk voor maakt. 

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdaging mogelijk te maken. Met het beste materiaal. Met de beste leveringsdekking van Nederland. Met mensen die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij klaar. Voor u, voor iedereen die keihard werkt om Nederland mooier, slimmer én duurzamer te maken. Aan de slag!

Design en veiligheid komen samen met Harmony verlichte noodstopknoppen

Met een noodstopknop of noodstopschakelaar kan in één handeling de activiteit van een machine of (deel van een) assemblagelijn worden stilgelegd. Harmony van  Schneider Electric is een nieuwe reeks verlichte noodstopknoppen en accessoires om bestaande noodstopknoppen eenvoudig te upgraden. 

Lees meer

   

Rittal-Bewerkingsservice voor schakelkasten

Met de Rittal-Bewerkingsservice calculeert u eenvoudig bewerkingen van Rittal-schakelkasten en verstuurt u deze direct naar Technische Unie.

Lees meer

   

Patchkabels met UL-certificering voor industriële toepassingen

ETHERLINE® LAN Cat. 6A patchkabels van Lapp worden dankzij de UL-certificering wereldwijd gedistribueerd en geïnstalleerd. Bovendien besparen ze u tijdrovende montage, minimaliseren ze de kans op fouten en maken ze de bediening eenvoudiger.

Lees meer

Alles voor de industrie

Bij Technische Unie vindt u alles om de kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van uw productieprocessen te borgen.

Ons assortiment bevat met circa 1,5 miljoen artikelen alle belangrijke industriële leveranciers. Ruim dertig industriespecialisten staan dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden.. Bovendien hebben wij specifieke logistieke oplossingen ontwikkeld vor de industrie, zoals 2bin, spoedleveringen, kitting en onverpakt leveren.

Via TU Campus zijn trainingen voor de industrie beschikbaar en de LinkedIn industriepagina Technische Unie Industrie deelt dagelijks nieuws uit de industrie met inmiddels ruim 6.200 volgers.

Inspiratiecentrum Smart Industry

Half januari opent ons nieuwe Inspiratiecentrum Smart Industry haar deuren. U bent vanaf dat moment van harte welkom om kennis te maken met ontwikkelingen op het gebied van Industrie 4.0.