RITTAL-BEWERKINGSSERVICE VOOR SCHAKELKASTEN

Door Rittal
14 december 2020
author-image

Met de Rittal-Bewerkingsservice calculeert u eenvoudig bewerkingen van Rittal-schakelkasten en u verstuurt deze direct naar Technische Unie.

Uw mechanische werkplaats

De Rittal-Bewerkingsservice is uw mechanische werkplaats, met een professioneel laser- en freesbewerkingscentrum. Met de Bewerkingsservice van Rittal die u wordt aangeboden door Technische Unie, verzorgt Rittal alle voorbewerkingen, zodat uw specialisten de handen vrij hebben voor andere taken. .

Zo eenvoudig werkt het

U geeft het kasttype op, het aantal sparingen en kiest de kleur. Vervolgens telt u het aantal boringen en rechthoekige gaten op en voert deze per categorie in. Koppel dit aan het benodigde aantal en de prijs rolt uit deze tool. Hierdoor is vooraf volstrekt helder wat de kosten zijn en kunt u de prijs eenvoudig digitaal delen met de (financieel) verantwoordelijken binnen uw organisatie.

De tool wordt automatisch bijgewerkt, zodat u altijd uit de juiste schakelkasten kiest. Rittal draagt de lasten van faalkosten of materiaalverlies, zaken die voor vertraging van uw time-to-market zorgen. 

Ga naar de Rittal-Bewerkingsservice in onze webshop, doorloop de installatiewizard en stuur in 4 stappen uw calculatie naar Technische Unie.