PATCHKABELS MET UL-CERTIFICERING VOOR INDUSTRIELE TOEPASSINGEN

Door LAPP
16 december 2020
author-image

Patchkabels vormen de basis van elk op ethernet gebaseerd systeem. Deze voorgeconfectioneerde datakabels worden op veel plaatsen in Industry 4.0 gebruikt. Zij vormen een elementair onderdeel van de netwerktechnologie die op betrouwbare wijze data moet overbrengen, maar meestal niet aan industriële eisen hoeft te voldoen.

Flexibele LAN-kabels van LAPP

In kantoren, in de schakelkast of in hele kleine ruimten - de flexibele LAN-kabels beveiligen gegarandeerd uw gegevensverbindingen. Dankzij de dubbele afscherming, die bestaat uit folieafscherming en koper omvlechting, kunnen de patchkabels ook worden gebruikt in industriële schakelkasten met een lage elektromagnetische interferentie. Bovendien hebben alle LAPP-patchkabeltypes de internationaal geldige veiligheidscertificering van de Underwriters Laboratories (UL). Met de nieuwe ETHERLINE® LAN Cat. 6A patchkabels staat niets de goedkeuring van machines in de VS en Canada in de weg.

Voor probleemloze industriële communicatie

Voor een probleemloze industriële communicatie moeten alle componenten - van patchkabel tot netwerkaansluiting - perfect op elkaar zijn afgestemd. De ETHERLINE® LAN Cat. 6A patchkabels van LAPP worden dankzij de UL-certificering wereldwijd gedistribueerd en geïnstalleerd. Bovendien besparen ze u tijdrovende montage, minimaliseren ze de kans op fouten en maken ze de bediening eenvoudiger.