Rittal

SMC

Rittal is al ruim 60 jaar toonaangevend systeemaanbieder voor behuizings- en kasttechniek, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering, IT-infrastructuur en software & service.

Elke dag zetten 10.000 collega’s in 64 landen en in 8 productiebedrijven wereldwijd zich in om de industrie en de IT te ondersteunen met de meest geavanceerde systemen en technieken.

Wij bieden oplossingen voor alle takken van de industrie- in de automobielindustrie, de energieopwekking, in de machine- en installatiebouw en in de ICT-branche.

De toonaangevende softwareleveranciers EPLAN en Cideon vullen de systemen van Rittal aan met engineeringsoplossingen die zich uitstrekken over meerdere disciplines, alles ondersteund door Rittal Automation Systems met automatiseringssystemen voor de machine- en installatiebouw.

Onze producten, oplossingen dienstverlening en ondersteuning staan garant voor uw succes van vandaag én morgen. Dat is onze drijfveer. Complex eenvoudig maken. Samen met onze collega’s en partners zetten wij al onze kennis, ervaring en service hiervoor in.

Lees alle artikelen van Rittal

Meer artikelen