WAAROM LAADPALEN BIJ TECHNISCHE UNIE?

Door Technische Unie
30 augustus 2021
author-image

Het (kunnen) installeren van laadpalen is steeds belangrijker. Het aantal elektrische voertuigen op de weg wordt namelijk steeds groter. Dikke kans dat ook u aan de bak moet met laadpalen. Bij Technische Unie kunt u uiteraard terecht voor een breed assortiment aan laadpalen. Maar wij bieden nog meer...

Compleet assortiment

Technische Unie heeft een compleet assortiment aan laadpalen én alle toebehoren. Of het nou om AC- of DC laadpalen gaat. Voor één of meerdere auto's. Voor thuis of voor semi-publiek of openbaar. U bent bij ons aan het juiste adres.

Merkonafhankelijk advies

Wij bieden u merkonafhankelijk advies. Dat houdt in: hulp én advies op maat voor elke laadpaalklus. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing. Wilt u alvast contact met een laadpaal specialist? Ga dan naar onze Laadpaal-hulp of neem contact op met uw contactpersoon binnen Technische Unie. 

Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste laadpaal?

Nog geen idee welke laadpaal u voor uw klus nodig hebt? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Laadpaalspecialisten

Binnen Team Duurzaam hebben wij ook onze eigen laadpaalspecialisten. Zij staan voor u klaar met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van eMobility. Daarnaast gaat dit team ook een stapje verder. Zo kijken zij niet alleen naar de laadpalen alleen, maar bieden ook hulp voor het combineren van laadpalen met andere duurzame oplossingen. 

Benieuwd welke laadpaal u bij welke situatie gebruikt? Kijk dan hier>>

Totaalinstallatie

Laadpalen staan vaak niet op zichzelf bij een installatie. Steeds vaker wil de eindklant dat de laadpalen onderdeel zijn van een totaalinstallatie. Dat betekent dat de laadpalen gekoppeld worden aan bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen en energiemanagementsystemen. Wij helpen u hier graag mee!

Meer over laadpalen

Meer artikelen