UBEL VOOR KLIMAATINSTALLATIES

Ubel

CV en koeling in de utiliteit de belangrijkste installaties waarbinnen Ubel haar activiteiten ontplooit. De sales engineers van Ubel denken graag mee over het creëren van een optimale installatie. Op het gebied van vloerverwarming biedt Ubel complete oplossingen. 

Appendages

Met een zeer brede kennis van alle appendages die gebruikt worden in CV en koelinstallaties, is Ubel uw ideale partner om mee te sparren als het gaat om de juiste keuze van appendages. Dat kan zijn op basis van prijs, kwaliteit, toepasbaarheid, duurzaamheid etc. Vanaf het voorlopige ontwerp denken zij al graag met u mee, zodat er uiteindelijk een optimale installatie gerealiseerd kan worden.

Hydraulische balans

Voor een optimaal klimaat en een energiezuinige installatie is balans een must. Het correct inregelen van de installatie middels statische of dynamische oplossingen is daarbij zeer bepalend. Ubel denkt graag met u mee bij de selectie van de inregelafsluiters, regelkleppen en naregelingen.

Warmtewisselaars

Om de statische druk in hoogbouw te verlagen of om een medium te scheiden van de bron (bijvoorbeeld water met glycol) worden er warmtewisselaars toegepast. Deze wisselaars kan Ubel op basis van uw parameters (temperaturen en drukvallen) snel voor u calculeren. Van klein tot groot en van gesoldeerd tot geschroefd. 

Drukbehoud en ontgassing

Een optimaal werkende installatie op de juiste werkdruk en met zo min mogelijk zuurstof in het water zorgt voor een langere levensduur van alle onderdelen in de installatie die gevoelig zijn voor corrosie. Voor het toepassen van de juiste drukbehoud apparatuur en ontgassers ondersteunt Ubel u graag.

RVS-programma

Gebruikt u roestvast staal voor uw installaties? Ubel levert zowel dun‐ als dikwandige oplossingen. Ook voor alle appendages, flenzen en fittingen bent u bij onze collega's aan het juiste adres.

Naregelingen

Past u naverwarmers, inductie units of klimaatplafonds toe? Dan is de juiste naregeling van groot belang. Voor het juiste debiet over de regeling en het on/off of modulerend regelen van de unit biedtUbel legio oplossingen. Ook change over (koelen/verwarmen) middels o.a. 6‐weg kleppen met bijbehorende regelingen.

Aansluitsets

Hoe sluit u eenvoudig maar bedrijfszeker een klimaatplafond of inductie unit aan op de installatie? Hoe voorkomt u geluidsoverdracht uit het systeem naar de unit? Ubel levert klantspecifieke, flexibele aansluitingen. Er is altijd een passende oplossing. De Ubel-specialisten komen graag ter plekke kijken naar de optimale aansluiting.

Vloerverwarming

Van vele gerenommeerde merken levert Ubel complete vloerverwarmingssystemen. Daarbij bieden zij u ook de mogelijkheid om de gehele secundaire installatie te laten installeren. Ontzorging van A tot Z als het gaat om vloerverwarming en vloerkoeling.  

Prefab

Voor klantspecifieke verdelers voor de technische ruimte tot leidingtracés in de schachten. Ubel levert het 'geprefabt' aan naar uw ontwerp en dus volgens uw wensen. Denk hierbij ook aan buffervaten, complete reduceerstraten voor gas of stoom, aansluitsets voor luchtbehandelingskasten en droge blusleidingen

Meer informatie

Neem contact op met de specialisten van Ubel via 0742 435 334 of e-mail.