WERKEN BIJ TECHNISCHE UNIE

Wie levert jouw artikelen op de bouwplaats? Bij wie haal jij elke dag weer je bestelling op? En wie zorgt ervoor dat jij ’s ochtends meteen aan de slag kunt? Dat zijn de medewerkers van de Technische Unie. Wij stellen ons graag voor als: De Mogelijkmakers

Werken bij Technische Unie

Jouw dagelijkse business is onze uitdaging. Wij werken met professionals die jou inspireren, ontzorgen en informeren. 

Een echte Mogelijkmaker is wat ons betreft:

Kortom een collega die elke dag met opgestroopte mouwen en een glimlach klaar staat voor jou.

Goed werkgeverschap

Om te zorgen dat onze collega’s vrolijk naar hun werk gaan en fluitend weer naar huis is het belangrijk te zorgen voor goede werkomstandigheden. Door uitgebreide opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden houden we collega’s gemotiveerd. Daarnaast is er door de vele verschillende afdelingen: inkoop, verkoop, marketing & e-business, human resource & interne communicatie, logistiek en finance, altijd wel een plek waar onze Mogelijkmaker toegevoegde waarde kan bieden.

Technische Unie gaat voor een langdurige relatie met klanten, leveranciers én collega’s. We doen er dan ook alles aan om een goede en aantrekkelijke werkgever te zijn. Trots zijn we dan ook om Top Employer te zijn. Dit keurmerk ontvangen bedrijven die hun HR-beleid goed op orde hebben.

TOP employer

Ken jij nog iemand die bij Technische Unie helemaal op z’n plek zou zijn? Wij zoeken altijd nieuwe Mogelijkmakers!