UBEL IN DE INDUSTRIE

Ubel - onderdeel Technische Unie en Sonepar

Voor werktuigbouwkundige installaties in de industrie zijn de collega’s van Ubel onze specialisten. Met hun kennis van de installaties en de toe te passen producten zorgen zij voor een optimale ondersteuning. Waarmee kan Ubel u van dienst zijn?

Stoom en condensaat

De specialisten van Ubel geven technisch advies op het gebied van hydraulische balans, legionellapreventie en stoom- en condensaatinstallaties

Heet water

Heetwaterinstallaties (boven 100°C) zijn qua uitgangspunten en risicofactoren vrij specialistisch. Ubel helpt u graag bij het maken, onderhouden of modificeren van heetwaterinstallaties. Met een breed productportfolio en parate kennis staan zij u graag bij.

Proceswater

Water voor het koelen, verwarmen of reinigen van uw proces vraagt, afhankelijk van de samenstelling van het water, de temperatuur en druk om maatwerkoplossingen. Voor het gehele tracé, inclusief leidingwerk, heeft Ubel de oplossingen in huis.

Skidbouw

Complete regelsystemen inclusief warmtewisselaars kunnen ook worden opgeleverd als skid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een warmtewisselaar die met stoom of heet water, warm tapwater produceert. Alle componenten inclusief de regeltechniek worden geleverd als complete prefab-oplossing.

Gemotoriseerde afsluiters en regelkleppen

Om W-processen optimaal te sturen en installatieonderdelen in te blokken, zijn afsluiters en regelkleppen met aandrijving een must. Van open dicht tot modulerend. Van 0 tot 10 Volt tot Modbus. Van vlinderklep tot stoom regelklep. Ubel heeft de knowhow en complete oplossingen beschikbaar voor u.

RVS-assortiment

Gebruikt u roestvaststaal voor uw installaties? Ubel levert zowel dun‐ als dikwandige oplossingen. Ook voor alle appendages, flenzen en fittingen bent u bij hen aan het juiste adres.

Manometers en thermometers

Voor uw processen kan de juiste temperatuur en/of druk van cruciaal belang zijn. Kwalitatief hoogwaardige manometers en thermometers zijn dan van groot belang. Ubel levert een breed assortiment industriële kwaliteit druk‐ en temperatuur oplossingen, zowel analoog als digitaal.

Warmtewisselaars

Voor warmteoverdracht van stoom/heet water/warm water naar uw product of proceswater is een warmtewisselaar noodzakelijk. Van platenwarmtewisselaars tot buizenwisselaars. De specialisten van Ubel kunnen op basis van uw uitgangspunten de juiste wisselaar berekenen en aanbieden. Uiteraard inclusief alle appendages.

Slangen en compensatoren

Flexibele verbindingen zijn vaak onontkoombaar en ook erg praktisch. Daarvoor heeft Ubel een breed scala aan mogelijkheden in huis. Voor hoge drukken en temperaturen, maar ook voor food, granulaat of chemische toepassingen. Custom made, volgende de door u gewenste diameter, lengte en aansluiting.

Meer informatie

Neem contact op met de specialisten van Ubel via 0742 435 334 of e-mail.