Aan de slag met Smart Industry

Technische Unie
11 februari 2022
Technische Unie

Momenteel beleven we de 4e industriële revolutie. Technische Unie heeft alles in huis om u daarbij van dienst te zijn. Met kennis, een vernieuwend assortiment, een netwerk aan adviseurs, ons eigen Inspiratiecentrum Smart Industry en met diensten op maat. 

Wat is smart industry ook alweer?

In smart industry of Industrie 4.0 worden verschillende technologieën gecombineerd, speelt digitalisering een centrale rol en zien we communicatie tussen machines en systemen een gigantische vlucht nemen, met zoveel impact, dat de term ‘revolutie’ passend is.

Whitepaper smart industry

Wilt u meer weten over smart industrie en de manier waarop u daarin succesvol kunt zijn? Download de whitepaper voor achtergrondinformatie en concrete handvatten. De whitepaper is geschreven in samenwerking met René Ebbers van I@ontrol.

Download onze whitepaper

Zes pijlers voor Smart Industry.

Bespaar CO2 met smart industry

De komende jaren is CO2-reductie of energiebesparing een centraal thema in de industrie. Technische Unie gaat samen met u op zoek naar de manier waarop de 6 pijlers van smart industry hierbij kunnen helpen. Op deze pagina leest u meer. 

Inspiratiecentrum Smart Industry

Wilt u kennismaken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart industry? Plan dan een bezoek in aan ons Inspiratiecentrum. De belangrijkste leveranciers op dit gebied zijn daar aanwezig, met oplossingen die direct inzetbaar zijn. Maak een afspraak, we leiden u graag rond.