MET DE NIEUWE LUCHTVERZORGINGSUNIT VAN SMC VOLDOET U STANDAARD AAN DE ISO NORMERING

Door SMC
3 juni 2021
author-image

SMC introduceert een nieuwe luchtverzorgingsunits. De AC-D serie zorgt voor stabiele en betrouwbare industriële processen. De veelzijdige modulaire productserie levert persluchtkwaliteit die kan worden geclassificeerd volgens ISO8573-1:2010.

Het ontwerp is licht en compact. De vierkante, geïntegreerde manometer sluit naadloos aan, zonder uitstekende delen. Verder kunnen alle noodzakelijke aan te bouwen onderdelen worden aangesloten. Denk hierbij aan shut off valves, slow starters, flowmeters, sensoren etc. al dan niet uitgevoerd met I/O.

De dubbelwandige en transparante polycarbonaat bowl biedt 360° zicht op het filterelement en het actuele condensatieniveau. Zo kan preventief onderhoud plaatsvinden, waardoor stilstand van de machine wordt verkort.

Het uniforme uiterlijk is niet alleen strak en robuust, maar het voorkomt ook de ophoping van stof en andere deeltjes aan de buitenzijde.

Technische specificaties AC-D series:

  • Voldoet aan de normen voor luchtverzorging - classificering van de zuiverheid van perslucht conform ISO8573-1:2010
  • Voorkomt opeenhoping van stof en andere vuildeeltjes - Schoon ontwerp met een uniform uiterlijk
  • Draagt bij aan verduurzaming en is eenvoudig in onderhoud - Dubbelwandige, transparante polycarbonaat bowl
  • Past eenvoudig de druk aan - Ergonomische bediening en transparant open/sluit scherm voor ingebouwde vierkante manometer
  • Geïntegreerde manometer
  • Ook leverbaar met geïntegreerde slimme flowmeter PF3A#;
  • Drukbereik: 0,05 tot 0,85 MPa
  • Poortmaten 1/8, 1/4, 3/8 en 1/2

Ontdek de nieuwe luchtverzorgingsunit van SMC

Meer over energiebesparen

Energiebesparing is een centraal thema binnen de industrie. Meld u in juni en juli 2021 aan voor BesparingsBoost-webinars van  SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie. Ontdek  verbeterpunten voor energiebesparing met onze overzichtelijke menukaart. Of volg de training ISO 50001: energiemanagement in de praktijk bij TU Campus.