BESPARINGSBOOST! WEBINARS OVER ENERGIEBESPARING IN DE INDUSTRIE

Technische Unie
27 mei 2021
Technische Unie

Energiebesparing en het verminderen van CO2-uitstoot staan momenteel hoog op de agenda in de industrie. Wilt u in korte tijd en actief waardevolle kennis van de duurzame fabriek opdoen en concrete oplossingen aangereikt krijgen? SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie geven graag een BesparingsBoost! 

Inzicht in energiebesparing in de industrie

Nederland moet verduurzamen. Oók de industrie. Samen met haar partners helpt Technische Unie u inzicht te krijgen in energiebesparing en de nodige maatregelen te treffen. Bijvoorbeeld met optimalisatie van perslucht, elektromotoren en pompen of door verduurzaming van uw processen en gebouwen. Ook een energiemonitoringsysteem biedt kostenbesparingen door procesverbetering en optimalisatie van energieverbruik. Het zijn belangrijke stappen op weg naar een slimme, energiezuinige industrie, die geld bespaart en zo min mogelijk CO2 uitstoot.

Meer over energiebesparen

Energiebesparing is een centraal thema binnen de industrie. Meld u in juni en juli 2021 aan voor BesparingsBoost-webinars van  SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie. Ontdek  verbeterpunten voor energiebesparing met onze overzichtelijke menukaart. Of volg de training ISO 50001: energiemanagement in de praktijk bij TU Campus.

BesparingsBoost: intensief, interactief webinar

Iedere BesparingsBoost is een intensief, interactief webinar van maximaal een uur tijd. Zo’n powersessie start met een gezamenlijke warming-up. Na uitleg door de expert(s) staan uw vragen centraal. Daarna gaat u weer vol energie aan de slag!

Voelt u de energie al door uw lijf stromen?

Maak uw keuze uit deze BesparingsBoosts:

Nu aanmelden

Wilt u deelnemen aan de BesparingsBoosts van SMC, ABB. LIKE energy & ABB, Grundfos en Technische Unie? Meld u hier aan. Meer informatie en de aanmeldlink voor de BesparingsBoosts van uw keuze wordt via de mail verstuurd. 

meer over...