ZORGELOOS AAN DE SLAG MET NEFIT BOSCH HYBRIDE WARMTEPOMPEN

Door Nefit Bosch
13 september 2021
author-image

Hybride warmtepompen zijn aantrekkelijk: direct beginnen met besparen zónder ingrijpende aanpassingen. Maar hoe pakt u dat aan als installateur? Vertrouw op de producten én ondersteuning van Nefit Bosch.

Hybride warmtepomp verlaagt gasverbruik

Er is bij de overheid en bij consumenten steeds meer belangstelling voor hybride warmtepompen. Niet voor niets: met een warmtepomp naast de cv-ketel kan het gasverbruik 60 tot 70 procent omlaag. De investering is goed te overzien en er zijn geen grote aanpassingen nodig aan de cv-installatie of de woning. Naast warm water, zorgt de cv-ketel ook voor het opvangen van pieken in de warmtevraag.

De stilste hybride warmtepomp met de grootste besparing

Uit onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de hybride warmtepomp van Nefit Bosch het hoogste rendement heeft. De combinatie van de Compress 7400i AW Monoblock buitenunit en de Compress Hybrid 7000i AWS binnenunit levert niet alleen de grootste energiebesparing op van alle geteste merken, het is ook meteen de stilste warmtepomp uit de test. Voor de prijs-georiënteerde klanten heeft Nefit Bosch echter ook basis hybride oplossingen beschikbaar. 

Diverse hybride warmtepompen

Hoe houdt u met al die aanbieders en al die mogelijkheden nog het overzicht? Om te beginnen: kies voor een partner die u kent en waar u op kunt vertrouwen. Nefit Bosch presenteert diverse hybride oplossingen in een viertal opties. Heel eenvoudig en overzichtelijk: mét en zonder HR-ketel en in combinatie met split- of monoblockbuitenunit. 

Hybride Plus

Met de Hybride Plus aanpak van Nefit Bosch kunt u als installateur altijd terugvallen op de organisatie die u ook kent van de andere producten. De warmtepompen zijn eenvoudig te installeren, ook dankzij de persoonlijke ondersteuning inclusief gratis advies en tools voor elke fase. Aangevuld met de meest uitgebreide service en vijf jaar garantie bij ingebruikstelling door de specialisten uit Deventer. Zorgeloos aan de slag met hybride warmtepompen? Het begint bij Nefit Bosch.