ONTDEK ONZE DUURZAME MOGELIJKMAKERS-KEUZES

Door Technische Unie
26 oktober 2021
author-image

Samen maken we een duurzaam Nederland mogelijk. Duurzame oplossingen zijn voor nieuwbouw de regel. Maar ook voor bestaande bouw én de industrie valt de keuze steeds vaker op duurzame energietechnieken. Zeker nu de gasprijzen flink zijn gestegen. Benieuwd naar onze duurzame Mogelijkmakers-keuzes? 

Technische Unie biedt een compleet assortiment duurzame producten aan. Van warmtepompen en waterbesparende kranen tot energiebesparende verlichting, waterbesparende oplossingen en installatieautomaten voor de industrie die inzicht geven in het energieverbruik. 

Maak kennis met onze Mogelijkmakers-keuzes van Geberit, GROHE, Nefit Bosch, Philips en Siemens

Zorgeloos aan de slag met Nefit Bosch hybride warmtepompen

               

Hybride warmtepompen zijn aantrekkelijk: direct beginnen met besparen zónder ingrijpende aanpassingen. Maar hoe pakt u dat aan als installateur? Vertrouw op de producten én ondersteuning van Nefit Bosch.

GROHE geeft om elke druppel water

               

GROHE streeft voortdurend naar een volledig duurzame benadering die in gelijke mate gericht is op de vastgestelde kernactiviteiten van medewerkers, leveranciers, klanten, processen, producten en maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

CoreLine Panel: 2 kleuren & 4 lichtopbrengsten in 1 armatuur!

De innovatieve CoreLine Panel van Philips biedt nu de MultiColour/Lumen-functie. Zo stelt u gemakkelijk twee verschillende kleuren wit en vier verschillende lichtopbrengsten in, allemaal in één armatuur. Door een nieuwe connector is het product snel en eenvoudig te installeren.

Inbouwreservoir met geïntegreerde hygiënespoeling realiseert waterbesparing

De Geberit-hygiënespoeling, geïntegreerd in het inbouwreservoir, zorgt voor de hygiëne van drinkwater. Het systeem realiseert de juiste balans tussen drinkwaterveiligheid en waterbesparing.

De veilige keuze – nu slimmer gemaakt

Innovatieve, compacte SENTRON-installatieautomaten van Siemens zijn er nu ook met draadloze communicatie. Hierdoor worden energieverbruik en andere meetwaarden inzichtelijk, in dezelfde modulaire breedte als zijn conventionele tegenhangers.  

meer over...